Eemmyy 6 haftalık hamileyim We 45 kiloyum. Kilo almak istiyorum ama alamıyorum maalesef. Bu süreçte kilo alır mıyım ya da ne kadar kilo alırım. Bu durumda olan war mıı?
Eda7776 Eemmyy canım bende 47 kiloyla hamile kaldım 19 haftaya girdim 52 kilo olmuşum alırsın Sende ilerleyen zamanlarda merak etme 😊
Poncik77 Eemmyy 44 le hamile kaldım ve ömrümde 47yi hiç geçmemiştim şuan 57.5 kiloyum 37.haftam dayım sende alırsın iştah ilerleyen zamanla oluyo
Minikkusum_ Eemmyy 57 yle hamile kalıp şuan 71 olmam 28 haftalık hamileyim 😳😳 alırsın canım inşallah merak etme
Kubra_bs 52 kiloyla hamile kalmıştım ilk çocuğuma hayatımda 52.5 kiloyu bile görmemiştim 85 kiloyla doğuma girdim😂😂 alırsın merak etme ama inşallah benim kadar almazsın 😂😂🙏🏻
Kubra_bs Eemmyy valla ben o zaman 25 yaşındaydım 35 kilo olarak geri verdim 6 ayda sezaryen olmama rağmen 🥰 ama şimdi 35 yaşındayım 7 haftalık hamileyim bunda nasıl olur hiçbir fikrim yok 😂
ayseakcura Eemmyy bence yıllarca 44 kiloydum ve hiç kilo almadım senelerce hamilelik çok iyi geldi bana şuan 67 yim 37. Haftam.. alırsın kuzum 1 2 ay sonra ❤️
Shrsye Eemmyy ben 46 kiloydum 62 kilo oldum şuan yani alırsın kilo merak etme zaten işhatin yoksa bile açılıyor 😊😊
Eemmyy Shrsye iştahım normalde de çok yoktu zaten ama şu sıralarda da hiç yok. Ne zaman geçer ki bu iştahsızlık😒
sinber Eemmyy kızıma hamileyken 47 kiloyla başladım 70 kilo ile doğuma girdim doğumdan snr ilk tartılmam 34.gündü ve 17 kilosunu vermiştim bünye ile alakalı canım ⅔ kilo kalsa bile büyük çoğunluğunu veriyorsun zaten
Lacivertli_kelebek Eemmyy Bende sen gibiydim 51 ile hamileydim şuan 65 😂😂😂takma bunları bebiş ve vücudun değiştikçe alırsın kilo😂😂😁