Emine_43 Kizlar 9 hafatalik hamileyim ve dis agrim var cok kötü sizce ne yapmaliyim lutfen yardim edin😭😭
_Mother_ Emine_43 aynı sorun bende de var burda kalim 20 lik dişim çıkıyor maf oldum sabah uyanınca çenem felç olmuş gibi oluyor
Meriwa Emine_43 doktora gidin kendi başınıza karar vermeyin bile ben de sizin gibi yeni dönemimde gitmiyim diye düşünürdüm sonra gittim röntgen çekmedi dolgum da sıkıntı varmış uyuşturmadan yaptı ama rahat ettim bi gözükün kadın doğumcunuz da onaylarsa antibiyotik kullandırıyorlar
nuryadaperi Emine_43 Parol içmene rağmen geçmiyorsa mutlaka doktora git. Uygulanacak bütün yöntemler geçici olur ve hamilelik sürecinde sana daha büyük sıkıntılar çıkarabilir. İlk 12 hafta pek uygulama yapılmıyor zaten şuan doktorlar da diş çekmek dışında tedavi uygulamıyor. Ama ilaca rağmen geçmeyen bir ağrın varsa müdahale şarttır en azından geçici bir çözüm bulunabilir.
Svdsr Mutlaka doktorunla konus, bu donemde malesef olabiliyor. 12. Haftamda disim cekildi, suan 33. Haftamdayim. Tuzlu su ile gargara, karbonatli su ile gargara ve karanfili agzinda bekletmek iyi geliyor. İnsaAllah Rabbim sifa versin.