kelebek12345 Kızlar merhaba 19. Haftamdaym. Suanda progestan fitil proloton iğne decavit demir ilacı ve vajinal bi fitil verdi siz neler kullanıyorsunuz? Progestan fitil ve iğneyi ne zaman bırakacaz acaba?
ozgeyns kelebek12345 10.haftadayım hala vuruluyorum böyle bir ortamda hastaneye gidip gelmek sinirimi bozuyor artık😞
hemsireanaa kelebek12345 ben 29+6 dayım oksapar iğne progestan fitil ve progestan iğneyi başından beri kullanıyorum
Manyakcadl kelebek12345 biz 12. Haftada birakmistik simdi sadece demir magnezyum fln aliyorum 19. Haftamdaym
Ayse42_ Canım bana doktorum 12. Haftadan sonra bıraktırdı progestanı ondan sonra da decavit ve d vitaminine başladım bunlar zaten hamilelik boyunca kullanılacak .
Ayse42_ Annenin durumuna göre değişiyor eğer pıhtılaşma varsa doğuma kadar kan sulandırıcı eğer riskli bir gebeliksede uzun süre progestan takviyesi yapılıyor aslında ne zaman biteceği tamamen annenin sağlık durumuna bağlı
Asel21 kelebek12345 27+0 haftalık olduk bugün. Şu an kullandığım ilaçlar. Progestan fitil vajinal, Pregnom, Gyno Ferro Sanol, Monovit D3, Magvital ve Aspirin kullanyrum.