Greyy90 Kızlarr takip edenler görmüştür mühendisinoğlu yıldızlar listesini yayınladı lansinoh yok içerik olarak da önermiyor ❌ hepimizde haldır haldır aldık oysaki bu kremi 😬
Kubbraa Greyy90 emzirmeden önce sürmeye baslayin diyorlar ya bende öyle yapacağım bi süre lansinohla iyislesme saglayip sonrasinda bu kremlerden birini alabilirim
bilaloguzunannesi Greyy90 bende lansinoh alacağım doğuma 1 ay kala zeytinyağı süreceğim sonra kremi kullanırım
Bugleminannesi Greyy90 ben baby me nin aldım 30. Haftamda kullanmaya başladım . Emzirme danışmanı öyle söylemişti . Çokta memnunum şimdiden catlamisti rahatladım her akşam da kullanıyorum
Greyy90 Kubbraa evet doğumdan önce sürmeye başlayın diyor bende öyle yaparım baktım etkili olmuyor bu listedekilerden alırım artık
Ask_H Bugleminannesi bende tavsiye üzerine aldım üstünde de bitkisel yazıor ama lanolin varmış içeriğinde 30. Haftadan beri kullanıorm çatlama olmadı öyle memnunum ama bebek doğumca daha doğal birşy olsun die de mustela aldım inş çatlama sorunumuz olmaz rahat ederiz doğumdan sonra 🤲🏻🥰
Ask_H Greyy90 ben almadım o marka ben mustela aldım muhendisinoğlunun tavsiyesi üzerine genelde birşey almadan önce oraya bakıorm
Greyy90 Ask_H bende oraya bakarak aldım hep ama gögüs ucu kremi yoktu henüz sayfasında genel olarak memnun olan kişilerin tercih ettiği kremi almıştım 😊
Ask_H Greyy90 aslında eskilerde vardı yeni paylaşımda yapmış gögüs ucunu ama o markayı da çok beğeniyorlar… İnş hiç sorunumuz olmaz çatlama gibi de gerek kalmaz kullanmaya
Asu20- Belki yara olmaz diye almadım ben. Eger ihtiyac olursa eczaneden hemen alırım diye düşündüm. doğumdan öncede ayva çekirdeğinden jel yapıp sürerim diyordum. yanlış mı düşündüm acaba .
TAkilicci Asu20- doğumdan önce kullanırsanız çok iyi olur doğumdan sonra yara olursa kremler pek fayda etmez benim gözüm çok korkuyor göğüs yarasından şahit olduğum için riske atamıyorum
TAkilicci Greyy90 hahahhaha aynen 😁 ben gümüş kapak alacağım herkes diyor ki gümüş kapak al kremle falan uğraşma diye
zeynepdemirtaserol Greyy90 ben badgerin organik göğüs ucu kremini aldım çatlaklar için olanını da almıştım çok memnunum şu an için. Hem organik hem de hayvanlar üzerinde deney yapmamaları çok hoşuma gitmişti o yüzden almıştım bilginiz olsun😇