Vallahi inanın tüm samimiyetimle harfiyen yazıcam 40+2 ydim 1 gün önce doktor kontrolm vardı catı muaynesi yaptı valla senle çok gzel bi normal doğum yapıcaz dedi ben dedi bebeği tetikledm 1 cm actım kanaman agrı olablr dedi iyi dedm eve gittm ama at gibiyim resmen 😂doğurmaya göz yok gece 2 gibi böle adet sancısı gibi hafiften bişi basladı ama böle mız mız ama düzenli ertesi gün Akşama doğru sıklaştı 5 dk 3 dk bir e düştü duş aldm sıcak havuza girdm plates topuyla oynadm merdven indim cıktm evde vakit geçirmeye kafaya koydm nst ye gttm 2cm dediler eve geldm tekrar sancı evde dayanılmicak gibi hastaneye gidiorm korkudan tık yok 3 kere nst grip 3 kerede çatıya bakıp 15 saatin sonunda acıklıgım 2 cm olmasnmı allah dedim dayanamıorm sezeryana dönelm çünkü inancım kırıldı ben düşünüodum hah 5 cm olmuştur sonunuda hastanede çekerim oh mis doğar dedm
heee bekle oldu 🙄 zaten corona pskolojmin içine etmiş 15 saat sancı cekip 2 cm acıklıgın ardından 2 saat daha beklesem ne kadar acılablr ki ben caydm basladım doktrm gelsn sezeryana dönelm demeye.. ki
döndük 😂 saat 5:30 da doktor iyi madem hadi sezeryana dedi beni aldılar hemen 15 dk snra yavrmu gördüm ama hep dua ettim 17:46 da bi bal böceği doğdu❤️ Kokladm öptüm ve doktorum iyi ki almışız çünkü içerde pislemiş herseyde bi hayır vardır dediler kızım cıkıncada saolsun doktorun üstne eşedi 😂 ağlamalı eşemeli sıçmalı enteresan bi doğum oldu 3.450 doğdu yavrm 51 cm rabbim kim istiosa sağlıklı bi şekilde nasip etsin çok bambaşka bi duygu İstediğiniz tüm soruları kendi tencürübem gereğince samimi sekilde cvplarım ❣️ Allah hepinizin yardımcısı olsun..