Merveaksoy Kızlar 15 haftalık hamileyim sizce ne kadar sıklıkla çatlak kremi kullanmalıyım ? Siz denediniz mi memnun kaldınız mı ?
Balgebe Merveaksoy canım çatlak cild yapısıyla alakalı ben farklı farklı kremler yağlar denedim ama yine çatladı doktorumda genetik olarak değişiyor çatlak dedi 😏
Psikologanne12 Merveaksoy ben de lierac kullanıyorum 37. Haftamdayım çatlaklarım oldu 30. Haftaya kadar hiç çatlağım olmayacak sanmıştım ama malesef vücut yatkın olunca oluyormuş 🤷🏻♀️
Simgesydn Merveaksoy sabah akşam diye biliyorum. Bende kullanıyorum 32 haftalığım daha olmadı çatlağim
Tbaaa Merveaksoy ben de lierac kullanıyorum 35.haftamdayım henüz çatlağım yok. Ama araştırmadan almışım kimyasal içerikli bi kremmiş 😬
fzet Ben lierac kullanıyorum canım günde bir defa. 33 haftalığım ben de erkenden başlamıştım kullanmaya ama yine de çatlaklarım olmaya başladı, genetik olduğunu söylüyorlar. Ama yine de o bölgeyi nemlendirmek önemli tabi, bence sen de başla şimdiden
Bernagkgz Ben 32. Haftadayım canım 16. Haftadan beri kullanıyorum şükür şuan çatlak yok. Günde bir kez
Merveaksoy Bernagkgz eczacım daha erken şuan haftada bir kaç kez sürmen yeterli dedi ama bana sanki yeterli olmıcakmış gibi geliyor
fzet Merveaksoy normalde üstünde günde bir kez masaj yaparak sürün yazıyor. Baya bi süre öyle kullandım, ama şimdi çatlaklarım başladığı için daha da artmasın diye günde iki kez sürüyorum. İkinci kutuya geçtim 🤦🏻♀️
Merveaksoy fzet ek olarak zeytinyağı da kullansam fena olmıcak sanırım 😏 şansa bırakmak istemiyorum hiç 😔
Psikologanne12 Merveaksoy önce sadece iki günde bir sürüyordum 30a doğru her gün sürmeye başladım sen şimdiden her gün sür istersen duştan sonra da zeytinyağı sürüyorum
fzet Merveaksoy evet çok mantıklı, ben duştan sonra da bebek yağı sürüyorum aloe veralı, o da nemlendiriyor 👍🏻
UraSsmom Merveaksoy Valla ben dalin bebek yağı kullanıyorum arada oda aklıma geldikçe akşamları. 😅 Tamamen genetik bende çatlıycam belki ama 30 haftada lierac vs kullananlar çatlamış 35+5olduk bende çatlak yok henüz.