Aysegulum27_ Kızlar aranız da üçüz hamile kalıp sonraki haftalarda ikize düşüren veya düşen varmı süreç nasıl geçti ??
Hnuda Aysegulum27_ benim bileğim yok.. buna siz mi karar veriyorsunuz yoksa doktorunuz mu ?cok merak ettim bende üstte kalsın Bakalım yapılan var mi ?bu arada Hayırlısı olsun hakkınızda 🙏
Harvicell Aysegulum27_ benim ablamın öyle oldu 3 üz dü 1 i kendiliğinde yok oldu karında diğer ikisi devam etti 7. Ayda biri daha karnında öldü 35. Haftada biri canlı biri ölü olarak doğmuştu .
MinikTavsanim Aysegulum27_ maşallah cnm doğal yollardan mı yoksa tüp bebek mi ? Allah sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin 🤲🏻
Tansuuu Aysegulum27_ kuzenimin ikizdi canım biri yaşamadı malesef 🙁ama diğer bebeğini aldı kucağına çok şükür 🙏☺️ Sende içini ferah tut
Aysegulum27_ Hnuda riskli gebelik olduğu için doktor söyledi .çok tedirginim ya evlatlarımı korusun rabbim🧿🙏
Deletedmom316 Canim doktorlar tek gebelige bile riskli diyir 🤦♀️🤦♀️ Rabbim korusun bebeislerini ne guzel 3 çüz olmuş ya Rabbim korusun Hayirla dogsunlar
Aysegulum27_ MinikTavsanim tşk aşılamayla oldu🧿 sağ salim kucağıma alırım inşallah bir tanesi sonlandırılacak sanırım hayırlısı
nazdeniz Ben kendim üçüz tekiyim. 😍Prameture dogmusuz kuvez vb seyler yasanmis ama saglikla devam ediliyoruz. 28 yil oncesinde yasatilmissak hic dert etmeyin. Sizin bebeklerinizde saglikla dogar Ve yasarlar🙏🏻Stresten uzak durun bol bol dinlenin🙏🏻☺️