Nevo damlac 7 nisan da verdim sipariş bugün gecikme yaşanabilir diye mesaj geldi gelir mutlaka ama geç gelicek orası kesin sorum olmaz Kesin gelir endişelenmeyin
damlac Aybukeb başka şansımız yok ki canım ya benim 5 haftam var bir şekilde eksikleri tamamlamam gerekiyor
dfnomr damlac bende 2 sinde bebek odasi takimi ve yatak siparis vermistim yatagimiz bigun geldi oda takimi da lojistik firmasi getirecekmis meaaj geldi bugun canim biraz gec geliyor bu ara sanirim
Ozgett damlac valla trendyoldan çok memnunum Allah ayağını taşa değdirmesin başka nerden yaparsam rezil oluyorum lohusa sepeti Süründürdü beni de kötü yorum yapmaktan bezdim yine de bi ay sonra yolladılar
damlac Ozgett bende oradan alışveriş yaptım ve ürünüm çok kısa sürede elime ulaştı. Şans galiba biraz 😂
Sibelgokhan damlac canım bu virüs telaşında yoğunluktan kaynaklaniyor olabilir. Gelir ,merak etme bende dahakine sipariş verdim güvenebilirsin 🎀
sonsuzask damlac ben verdim ve 2 güne geldi,vermez olsaydim hiç memnun kalmadım,anakucagi aldım ve bı aparatı eksik,kullanıma engel değil tabi ama 100 TL lik ürün,bidaha iptal et vs uğraşmak istemedim,ama bidaha da alışveriş yapmam,
damlafidan damlac bu arada civilin ürünleri harikadır yani bu durumlar olmadan önce mağazasından aldığım çok ürün var. Kırklareli’nde yaşıyorum ben ailem İstanbul’da. İstanbul’a gittiğim gibi civile gideriz annemle. Annem kendi de alir. Ama şuan mecbur internetten sipariş verdim. Gelen ürünle alakalı bence hiç endişen olmasin gayet kaliteli ve güzel :)
damlafidan damlac ben dört gün önce sipariş verdim dün mesaj geldi kargoya verildi diye teslim tarihi pazartesi gözüküyor ben internet sitesinden online müşteri hizmetlerine yazdım yoğunluk var falan dediler sonra verdiler kargoya ama bı yazın isterseniz
damlac damlafidan bende onu söylüyorum işte her yere yazdım cevap yok ve sürekli meşgul telefon. Nasıl ulaşıp soracağımı bilemiyorum
damlac damlafidan onunla ilgili değil de geleceği ve doğuma yetişeceği konusunda çok tereddütteyim canım 10 gündür tedarikte kalır mı bir ürün