_Mother_ Kızlar hiç alışveriş yaptınız mı ben bebynest ile anne çantası aldım da daha önce hiç bu siteden alışveriş yapmamıştım ikilemde kaldım
Pnrr06 _Mother_ canım babynest bende ordan alacağım ama başka şeyler almıştık üründe değişiklik yok Güzel geliyor hem iadesi falan da kolay oluyor
Yildizim5 _Mother_ GittiGidiyor güvenli bir sistem birşey aldığın zaman para GittiGidiyor havuz hesabında kalıyor yani satıcıya geçmiyor sen ürünü alıp beğenip onay verirsen para aktarılıyor beğenmezsen iade başlatıp kolayca iade edebilirsin
Asaltntyr _Mother_ ben ateş ölçer aldım çok ilgilendi satıcı hatta fiyatı düşünce iptal edip yeniden alın boşuna para vermeyin diye mesaj bile attı. Aldığınız satıcı önemli
annee27 Ben besik ve pijama takimi aldm gecen hafta bikac gunde de geldi valla tabi gonderen magazalar onemli siteden once hangi magazaysa ismininal bi instadanda kontrol et canim 😊
_Mother_ Pnrr06 aynen bende 65₺ ye aldım canım iyi günlerde kullanırız inşallah ben cinsiyeti tam bilmiyorum eşim bunu beğendi bu olsun dedik
_Mother_ Asaltntyr anladım ateş ölçeri hangi satıcıdan aldınız siz ben de ateş ölçer ve burun aspiratörü almayı düşünüyorum da unuttum bugün malum dışarı çıkamıyoruz her şeyi netten halletmeye çalışıyorum
Asaltntyr _Mother_ ilk aldığım kişi comertolherzaman bu beyefendi çok ilgilendi gerçekten daha sonra beni bebecity sayfasına yönlendirdi ordan aldım hemen de kargoya verildi