Minikmucizemizz Kızlar burda hamile oldugumu söyle iştim 6 gun önce malesef kimyasal gebelikmiş daha kanamam olmadi. Sorum su kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldiniz kanamaniz agrili oldumu ?
mlsmrtgll Minikmucizemizz kuzum hemen arkasından hamile kalan çok kişi var ☺️ Üzme kendini diğer postunu görmüştüm zaten kısmet böyleymiş demek ki
nlycltk Minikmucizemizz Şubat 26 kimyasal geçirdim aynı gün içinde oldu herşey ben ağrılı çektim maalesef yeniydi da öğrendikten 6 gün sonra düşürürüm o kanamadan sonra adet görmeden tekrar hamile kaldım lekenmelerim oldu kahverengi geçen hafta bugün gittim kan verdim 26 çıktı sağlıksız dediler bi kaçgün sonra kan ver denildi çarşamba verdim 6 ya düştü değerim ama hala kanamam yok maalesef korkutmaya başladı beni boş gebelik diye
Ozlemkubra Minikmucizemizz canım ben üst üste iki kere kimyasal gebelik geçirdim ondan öncede kürtajım vardı zaten. Kimyasallardan sonra 2 ay hamile kaldım inşallah en kısa zamanda sende kalırsın
Minikmucizemizz Eliff-61 benim adet agrim gibi agrim vardi hep ama 1 dk surup geciyo inşallah bidaha hamile kaliriz hasta oldun mu sen
Ozlemkubra Minikmucizemizz yok canım o ara doktora da gittim 2 doktora korunmana gerek yok kimyasal kürtaj gibi değil demişlerdi. Kafana çok takmamaya çalış benim düşündükçe olmadı hep üzülüyordum o ara düşüncel fırsatım olmadı bi baktım hamileyim
Eliff-61 Minikmucizemizz bende gebelik çıkmıştı ama çok düşüktü 3 gün sonra kan verdim değer düşmüştü kimyasal dediler çok ağladım ertesi günde kanamam oldu😔
tambirminnos Minikmucizemizz kimyasal gebelikte adet gibi atılıyor o şekilde oldum bi sonraki ay olmadım canım kanamam biter bitmez hamile kalmışım
Happybsrn Ben de şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım Mart ayı adetim gecikti nisan 1 de oldum benim öyle ağrım olmadı normal adet gibiydi…hemn ardından hamile kalan çok ama bn kalamadım inşallah bu ay olur 🙏🙏🙏
Eliff-61 Minikmucizemizz inşallah olmazsın rabbim hayırlısı ile nasip eder tüm isteyen kardeşlerime 🤲🏻
Minikmucizemizz Ozlemkubra düşunmemeye caliscam zaten ülkenin durumuda çok iyi degil şu sıralar bu ay cok dusunmemistim supriz olmustu yine düşunmem korunmam ama yine nasip ne zaman olursa artik