EsraM Kızlar bugün itibariyle 39 olduk çok şükür, karın sertleşmesi ve arada kasık ağrısı dışında tık Yok bende sizler ne durumdasınız ne gibi belirtileriniz var ? Birde bebek hareketleriniz nasıl ?
GrkemGeyik EsraM benim de doğuma yönelik belirtim yok sanki sertleşmeler hariç nstde de sancı çıkmadı bekliyoruz bakalım İNŞALLAH sağlıkla gelsinlerde 🙂
Sevvo EsraM bizde bugün 39 olduk tam. Sadece belimde biraz ağrı var başka hiç bi belirti yok. Sagliklica gelirler inşallah 😊 kaç kg bebeğiniz ?
MustafaAsdemirAsdemir EsraM bi an önce dogsalarda kavuşsak bende tam 39 oldum ama malesef arasıra adet agrısı dısında bişey yok nstde sancım da yok hayırlısı artık son ana kadar bekletilcez bnce 😀
EsraM Sevvo VAllah en son 35 ken doktora gittim 2,9-3 kg demişti şimdi hiç bi fikrim yok pztsi randevumuz bakalım hayırlısı Doğum olmazsa o zmna kdr 😅 Sizin kaç kg ?
Sevvo Bana 3300 dedi doktorum normal kilosu dedi. İnşallah bi doğum yapip kucaklasaydik başka bsy istemiyorim 😀 benim 2cı gebeligim ilk oğlum dada çok zor geçti bu Son zman lar 😀