Tucenur Hayalanne bn gidiyorum kesinlikle figen hanım diyorum ☺️ Suan izinde haftaya pazartrsi gelecek
Selinglr Hayalanne kızlar esenlerde yapmayın bu koronada ılk sırada esenler bende gıdıyordum oraya artık gıtmıycem malesef
Burcutosunn Hayalanne benim ablamda avicenna figen hanımda dogum yaptı 9 ay boyunca figen hanımla ilerledi ve cok memnun kaldık güleryüzüyle doktor gıbı degılde hep abla gibiydi arkadas gibiydi ablamla 😊
Hayalanne Tucenur aaa ercekten gelcekmi ıkı haftadır arıyorum ızın suresı belli deıl diyolarlar bende tavsıye uzerıne fıgen hanıma gıdcektim ama izni ben doğurana kadar bitmicek gibi gelmeye baslamıstı 😊 muayenesi ne kadar ilgilimi nasıl bi doktor doguma kendısı mı gorıyor hastasınn
Hayalanne Hatcefatma nasıl bi doktor nasıö bu hastane hiç gitmedim doğum için gidicem 34haftalıgım hastanede virüs fln varmı duydunuz mu
Raziyeblrbn Selinglr esenler kadın doğum ne durumda bilginiz var mu acaba kızlar benimde çok az kaldı doğuma çok kararsızım
Tucenur Niddy canım bn daha bugun görüştüm dedi pazartesi gelemicem haftaya gelicem ki pazartrssi gittim rapor almaya kendi yoktu ztn
Hayalanne Tucenur allah allah ben aradım ıkı hafadır izinli diyorlar ne zmn butcek diyorum belırtmemiş diyolar sekretermi basından salıyor acaba
medine02 Raziyeblrbn devleti diyorsanız eğer ben oraya gidiyorum temiz virüslü hasta yok özel gibi yapmışlar cok iyi ilgileniyorlar bende doğumu orda yapicam 28 nisan sezeryan olucam allah nasip ederse orayı önerebilirim
Hayalanne Tucenur inşallah yine ertelenmez siz birebir telden mi görüşüyosunuz doktorla Bende dogumumu onda yapmak istiyorum rica etsem bahsedermisiniz ni tanıdıgımda sız de dogum yapmak istiyormuş fln diye
Gulezask34 Tucenur merhaba bende figen hanıma gidiyorum ama detaylı ultrason yapıyo mu kendisi onu merak ediyorum bu ayda gidemedim izindeymş sizin bilginiz var mı
Tucenur Hayalanne ben instgramdan görüşüyorum kendisiyle ama gittigimde numarasını alıcam evet kendısı dedi bu gelen pazartesi baslayacagım diye yani cok ilgili güleryüzlü bi doktor ben bahcelievlerde oturuyorum figen hanım için gidiyorum o hastaneye