Msltms Kızlar bugün 15.günüm Pkoyum bu arada hiçbir belirtim yok yumurtlamaya dair 🤷🏻♀️Clife Macun kullanıyorum kullanmaya devam etmeli miyim sizce normalde yumurtlama belirtisine kadar + 3 gün de öyle kullanım dediler sizce ne yapmalıyım?
Msltms RanaaT canım bende polikistik över var adet düzensizliği olarak 1.5 yıldır evliyim bebek istiyoruz bende clife macunu duydum sipariş verdim adetimle birlikte kullandım bugün 15.günüm normalde yumurtlama gününe kadar kullanın diyorlar benim hiçbir belirtim yok devam etmeli miyim diye sormak istemiştim aslında🙈
RanaaT Msltms bence hastahaneye gitmelisin cocuk istediğini söyleyince rahmine falan bakarlar ve ilaç ya da tedavi uygularlar daha iyi olur inşallah yüce rabbime sana en kısa zamanda çocuk nasip eder 🤗🙏
Msltms RanaaT canım hastaneye gittim zaten klomen + çatlatma iğnesi kullandım iki defa olmadı aşılama oldum olmadı gitmedim değil yani.
Msltms Tugce1803 Ovülasyon takip ediyordum ama strese giriyorum ya sonra sonuca bakınca hüsrana uğruyorum 😔
Msltms RanaaT hesaplıyorum canım normalde 17 sinden sonra falan oluyo macun kullanıyorum devam etmeli miyim acaba ya
RanaaT Msltms bence etmemelisin kuzum mesela flo diye bir program var üzerinde tüy resimli onu indir en yoğun yumurtlama dönemini gösteriyor o günlerde yap ve altına yastık koy 15 20 dakıka ayagın havada bekle ben öyle yapmıştım çok şükür tuttu 🧿🤗