Ummuhansobaci 17.haftada kahverengi akıntı geldi sizde boyle birsey oldu mu birde ayaktayken su akıyor iç çamaşırıma akıyor bu durumu yaşayan var mı korkmalı miyim 😥😥😥yardımcı olur musunuz ???
Seymabebgm Ummuhansobaci su akma olmadi ama kahve akintim 13 haftamda olmustu doktor gittim igne yapmsti gecmisti iliski olmus demisti ama bence doktora gitmelisn haftan kucuk kahve akintida su da tehlikeli ben hemen acile gitmistm
Duamucizem Ummuhansobaci canım riske atmadan hemen doktoruna git sümüksü akinti normal değil korkutmak istemem açıklığın olabilir suyunda siziyormus
Mkylz Ummuhansobaci yaşamadım fakat okumuştum bikaç kişide su sızmasını. Geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir
Ummuhansobaci Seymabebgm haklisiniz bende korktum zaten birinci hamileliği m de 8.haftada kahverengi akıntım olmuştu ve bebeğimi kaybetmiştim
Ummuhansobaci Duamucizem insaallah sıkıntı yoktur bir hafta olmadı doktora gideli herşey normaldi korkum ilk hamileligimde kahverengi akıntıdan s8nra kürtaj olmak durumunda kalmıştım ama o zaman 8 haftalikti bebegim yarın 18 haftalık olacak hayırlısı ile ama korktum kahverengi akıntı görünce.
Ummuhansobaci Seymabebgm doktorum da yokmuş pazartesi gelecekmiş bakalım başka bir hastaneye giderim olmazsa
Ummuhansobaci Doktorumu aradım görüştüm çok ayakta kaldıysan normal dedi devam ederse yarın gel bakalım yat dinlen diye tavsiyede bulundu
Ummuhansobaci Doktora gittim arkadaşlar bebegim iyi çok şükür elhamdülillah istirahat etmem gerekliymiş ve 200 mg progestan verdi bir hafta sonra tekrar gidicem bebegimin suyuda bolmus hiç bir sıkıntı yok sadece kalkmamam gerektigini soyledi