ipek-smr Bsrlmnemr hazır ton balığı konserve ürün olduğu için yememen daha sağlıklı onun yerine kendine haftada bir tane alabalık alıp fırında yapsan çok sağlıklı olur ya da levrek
Pnrr06 Bsrlmnemr doktorum bana kesinlikle ton banlığı tüketme icin de civa fazla dedi bebeğe çok zararlı dedi ama çok canın çekerse çok az yiyebilirsin canım
Tontinimontin Bsrlmnemr ya ben bu dönemlerden dolayı ohiç balık yiyemedim 😔 acaba dışarıdan alınınca sıkıntı olur mu
Bsrlmnemr ipek-smr hayatımda hiç balık pişirmedim bu tuhaf gelebilir ama hep kokuyor diye dışarıda yedim. Ama hamsiyi yapabilirim heralde en azından kızartıırm diye düşünüyorum..
Bsrlmnemr Pnrr06 canımın çekmesinden değilde bugün muane günümdü doktor balık ye mutlaka çocugun zekası için dedi ama ben evde balık hiç pişirmedim. Eşime söyledim hamsi al gelirken kızartalım en azından dedim :/
Bsrlmnemr Tontinimontin bende sen gibiyim işte canım yiyemedim evde de balık hiç yapmadım kokusu hamile olmadığım zamanda bile kötü gelirdi ama bugün dokor çocugun zekası için mutlaka tüket dedi artık el mahkum eşime gelirken hamsi falan al en azından kızartalım dedim. Yememiz lazımmış ama
Suleyigit Bsrlmnemr hiç sevmem ton balığını hem zaten çok zararliymis bebek için somon al somon yap evde kendin ton balığıda neymiş
Bsrlmnemr Suleyigit ben evde hiç balık pişirmedim canım kokusundan çok hoşlanmam dışarıda yiyordum hep bu durumlar olunca yiyemedim ama bugün doktor mutlaka tüket dedi. O sebeple sordum ayrıca somonun tadını hiç sevmiyorum.
Imfromlastnight Malum durumlardan dolayı balık alabilecek yerimiz olmadığı için bi konservenin yarısını makarnama yada salatama karıştırıyorum :/ okadardan birşey olmaz heralde
Bsrlmnemr Imfromlastnight ben de sn gibiyim işte bu durumlar olmasa gider yerdim ama şimdi evde yapmaya mahkum olduk.
Mellike Bsrlmnemr su donemde nerdeyse cevremdeki balikcilarin hicbiri telefonlara cevap vermiyor, bende doktoruma sordum haftada bir yiyebilirsin dedi max 120 gr kadar salatayla ya da makarnayla yiyorum
Minikbirkalp Kızlar ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde iş yerind3 arkadaşımla ton balıklı salata yemiştim ama biraz fazla yemiştim 2 kutu 🤦♀️ sonra düşük tehlikem oluştu acaba ton balığından mi kaynaklandı
Tontinimontin Bsrlmnemr kızartma önerilmiyor maalesef tüm vitaminler gidiyormuş fırın ya da ızgara diyorlar bende durumlardan ötürü hiç yiyemedim
Tontinimontin Bsrlmnemr bende yarın sorup alıcam duruma göre normalde severim ama işte korkudan sadece 12 haftalık hamileyim yiyemediğimi nasıl takviyw edicem
Bsrlmnemr Tontinimontin aa kızartma yerdi benim ablam hep bişi olmadı hatta yeğenim de maşallah aklı boyundan büyük ama araştırıcam bunu
Suleyigit Bsrlmnemr valla ton balığı yerine başka bisey ye bende pek yemedim balık onun yerine başka şeyler ye
Minikbirkalp Bsrlmnemr şuan 20+6 olduk herşey yolunda konu açıldığı için merak ettim cnm ondan sordum
Zehra1109 Bsrlmnemr Civa içermesi olası iri uskumru, kılıç balığı, ton balığı yerine hamsi ve istavrit gibi küçük balıklar ve dil balığı, barbun, tekir, palamut, uskumru, somon ve karides tüketilebilir yazıyor doktorumun bana verdiği notlarda 🤗
Bsrlmnemr Zehra1109 aralarından bi hamsiyi yiyebiliyorum balık ile aram hiç yoktur 40 yıl yemesem aramam ama bebişim için mecbur yicem. Burda bir arkadaş şimdi kızartma önerilmiyor demiş onada canım sıkıldı nası yicem nası yapcam