Stresanksiyete ben fetal dna yaptırdım, trizomi 13 18 21de risk çıkmadı, doktorum downdan şüphelenmişti. Fakat bu nifty testin sonucunda trizomi 20 yüksek risk yazıyordu. Doktprumu arayıp sorduğumda nadiren canlı doğum görülür, yaşamla bağdaşmıyor vs dedi. O kadar üzülmüştüm ki.. Sonra doktorumu değiştim benim hakkmda hiç bişey bilmeyen başka bir doktora geldim onda devam ediyorum. Detaylı ultrasonumu da kendi doktorum ysptı ve göbek kordonumun 3 damarlı olması gerekirken 2 damarlı olduğunu, beyinde hafif ödem olduğunu ve bacak boyunun 2 hafta geriden geldiğini söyledi.. Bu da kromozomal bi hastalığı gösteriyor bana dedi. Amniyosentez öneririm dedi fakat tedavisi veya elinden bişey gelmeyeceği için böyle bi şeyde (yalnızca gebeliği sonlandırabilme hakkım oluyormuş.) ben ysptırmayacağımı bebeğimi ztn ne olursa olsun aldırmayacagımı söyledim, yaşamla bağdaşmıyorsa da rabbim alacaktır onu benden. Ben kıyamam canına.. Şuan 30. Haftamdayım. Bebeğim kıpır kıpır. Nasıl kıyayım.. Az bişey kaldı doğuma Sürekli dua ediyoruz rabbimin sağlık sıhhat vermesi için evladıma. sen de öyle yap. Allah’ım ol derse olmayacak şey yok.. Rabbim inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin