RuzgarsMommy ya vallahi cildiracagim ya gerçekten boyle konular burda yasak olmalı cidden
bide detaylı ultrason sonucu kotu olursa boşuna üzülmüş olacağız demeleri yok mu.
Sanki ikili test bu ???
ya geçen burdan biriyle konuştum kız diyor bebegim cok sağlıklıydı hersey yolundaydı ta ki detaylıya girene kadar bebeğin bobreginde kist çıkmış simdi her hafta kontrole gidiyor tedavi altında erken Farketmeselermis çocuk ölebilirmis diğer organlarada sicrayabildigi icin. Kıza simdi ozel ekip kurdular 7,8 doktordan ibaret farklı farklı bölümlerden hep,,
doğumda ilk mudahele edebilmek için.
Ya bu o kadar basit birsey değil insanlar neden bu detaylı ultrasonu hafife alıyor
bide gerek yok diyen eşler yok mu sinirim tepeme çıkıyor! İki kuruş para çıkacak diye ceplerinden otlerii kopuyor ama çocuk yapmaya gelince yapıyorlar herseyi.
ay ben esime kurban olayım ya. Csnim kocam yemin ederim buraları okudukça adama sevgim arttı ne eşler varmış hayret birsey benim eşim ben demeden randevu al ne zaman gidiyoruz dedi mutlaka gitmemiz lazım dedi cok onemli felan aklı sıra ben gerek yok derim diye
i herhalde beni ikna etmeye çalıştı. ikili filan yaptırmamıştım cunku gerek yok diye.
Tabi ki onemli hayatım dedim gideceğiz zaten ve İnancin olsun bu dar zamanda gittik 350 tl verdik. cok şükür oğlum iyi ama olmayabilirdide…Allah korusun.. simdi son 3 ayımı huzurlu bi şekilde gecirecegim ama nebilim ya boyle konulardan attık Böğğğ geldi 🤮