emine-lina Esma-4242 bende 5+1 im 🙈 Bcg 3962 çıktı. Bekliyoruz 2 hafta sonra gidicez doktora hem kese hem kalp atışı için çünkü salgın zamanı git gel yapmak istemiyoruz bakalım hayırlısı
Pnr95 5.3 te keseyi gordum kizlar kucucuk 9 mm mis suan 6.2 gunlugun ve 2 ci benisim bana cektiriyor galiba ilkinde hic boyle degildi kalp atisi icin 7 hafralk gel dedi ama ben 9 haftalik gitmeyi dusunuyom buyusun biraz die hemde su viriz belki azalr die
Serapbeylen Ben 5 haftalık ken keseyi gördüm şu anda yarın 7 haftalık olucaz 8. Haftamızda kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah 😊🧚🏻♀️
Saniye34 5+2 yim bende 82 yle öğrendim bugün değerim. 683 olmuş iyimi size yani 5 günde ki artış bu ☺️
Esma-4242 Saniye34 ben ilk Saniye34 ben ilk ogrendigimde 553 du iki gün sonra 1100 oldu 3 gün sonra da kese göründü darısı başına canım😊
emine-lina 81anne daha hiç doktora gitmedim. Sağlıkocağındaki kan sonucundan öğrendim bu değeri. 2 hafta sonra gidicem doktora. Bekliyoruz biraz zor bekliyoruz ama bakalım 🙈😍😍
81anne emine-lina valla ben gittim canım zaten özel klinikti önlem alıp gttm çnkü bir tane boş gebeliğim vardı belki öyle bişeydir diye gitmk zorunda kaldm inşallah güzel haberlerimiz olur hepimizin hayırlı olsun sanada😍
Dilruba92 5+3 te keseyi gördüm bende 6+4 bugün gittim kalp atışını duydum rabbim hepinize nasip etsin inşallah 🙏🏻