Muberraonur Doktorumun verdiği vitamin eczanede kalmamıştı eczacı bana farklı bir vitamin verdi ocean mummy multivitamin adı kullanan var mı acaba bu vitamini?
turunculuanne Muberraonur içeriğindeki vitaminler birbirini tutuyorsa bir sorun olmaz canım, aynı işe yarayacak
Ayyucebanu Ben kullanıyorum canım çok memnunum bi yan etkisini de görmedim içinde çok fazla vitamin var :)
Muberraonur turunculuanne Ayyucebanu teşekkür ederim canım içimi rahatlattın☺️ Her ay alabiliyormuyuz peki bu ilacı kendimiz gidip 1 aylık kullanımı var çünkü hamilelik boyu içilmesi mi lazım
Muberraonur Ayyucebanu teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ☺️ peki bu vitamin ilacını hamilelik boyu mu kullanıcaz bilgin var mı ?
Marryy Kaçıncı ayda veriliyor doktorum bana sadece kan ilacı verdi 23 haftalık olucaz sadece kan kullanıyorum
Muberraonur Marryy canım 4.aydan sonra folik asiti kesip vitamine başlatıyor doktorlar neden vermemiş acaba bende hem kan ilacı hem vitamin kullanıyorum
Ayyucebanu Muberraonur onu bilmiyorum ama şuan bittikçe alıyorum tahminimce doktor bırakalım diyene kadar kullanılacak :)
Muberraonur Marryy bence vitamin almalısın yiyemediklerini ordan karşılarsın benim kullandığım omega3 içeriyor balık yiyemiyorum bayadır ordan karşılıyorum