Merve44 Hamıleliginden itibaren bebegnde borek genisligi yasayan varmı acaba son haftalrdayıö hala gecmedi dogum sonrasinda herseyn belli olacagını doktorm soyledi bu sıkıntıyı yasayan erkek anne adaylari varmi acaba
azralice Merve44 aynı sorun benim bebeğimde de vardı. Ayrıntılı ultrasonda farkedildi ve sürekli perinatoloji tarafından takibe alındı. Geçen hafta yani 32. Haftada her şey yoluna girdi genişleme görünmüyor sorun yok denildi ama benim bebeğim kız.
Sulee1 Merve44 korkulacak bişey yok genelde erkek bebekte olur dedi doktorum kapanır zamanla demişti 30dan sonra düzeldi benmm
Merve44 Mineeee peki kac cm acaba ve doktrnz bu konu hakknda ne dedi 10 cm uzeri olursa sorun olurms amelyt edilyoms dogduktn snrA
Mineeee Sulee1 inşAllah bizimde geçer aynen erkek bebeklerde oluyomuş genelde benmkide oğlan doktorum sıkıntı yapma dedi zaten genelde düzeliyomuş
Minnosunannesi BAende bu hafta tesadüfen öğrendim . Bebeğimin bi böbreği genişlemiş ve kistler varmış 😔 Bendede kist var doktor genetik olabileceğini söyledi ama ayrıntılı ultrasonda hiçbişey çıkmamıştı aslında 😢 buarada 33 haftalığız