Eken Biz bugün 33 haftalık olduk. Benim minnoş oğlum bir haftadır gece her lavaboya kalktığımda uyanıyor kıpır kıpır yatmıyor. Siz de aynı durumu yaşıyor musunuz? Acaba neden böyle yapıyor acıkıyor mu? Anlam veremedim 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Zuhraa Eken 25 haftalığım benim oglusum da ogle sanki yatmamı bekliyor. Artik her yanim ağrıyor gece uyuyamiyorum sabahliyoruz beraber
Mororkide Eken Uyutmuyorsa eşinizin elini karnına koyun anında uyudu emin olun Bence hareket ettiklerinden dönmeye çalıştıklarından dolayı uyumuyorlardır bende de oluyor çünkü sık sık eşimi uyandırıp elini karnıma koyuyorum anında hareketleri kesiliyor ve uyuyor hissediyorum
ruveyda98 Eken aynı durun bende de söz konusu hem gece hem gündüz ne zaman tuvalete gitsem tepki veriyor bence sus sesinden dolayı diyorum ben😂
[silindi] Zuhraa al benden de o kadar bizimki hele 23 haftalık daha hareketleri dışardan bile belli oluyo ve sürekli uyanık sürekli hareketli🤦🏼♀️
[silindi] Zuhraa aynen kuyruk sokumum batıyo benimde ne oturtabiliyorum ne yan yatabiliyorum şimdiden böyleysek ben 30lu haftaları düşünemiyorum 🤔
Zuhraa [silindi] valla bende oyle düşünüyorum. Yan yanmaktan yanlarim da agriyor artık. Insallah geçer.
Zuhraa Eken yok canım yaa sanmam çünkü gece bile acıksam kalkar yerim. Bebeklerlerin gece hareketli olma nedeni uyanmalari. Kalp hizimiz yavasliyor heraket etmiyoruz bugun gun suyun icinde sallandigi icin uyuyarak geciriyorlar yaa gece de ondan hareketliler
Ozlmslm Eken açıkcası 1 aydır doktora gitmiyorum kontrolum 20sinde o zaman sorarım sizede bilgi veririm 🤗🤗
Kk39 Acaba acıktı mi sorusu hepimizin aklına geliyo demekki😃doktora.sordum güldü o senin kanından beslemeyi yediğin elma ona elma olarak gitmiyo merak etme dedi bana 😀o hareketlenme bende de var özellikle gece saatlerinde daha hareketli oluyor
Yildizim5 Eken benim salı doğumum var hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri gece hiç durmuyor hiç uyumuyor sanırım 😀