Tugba_58 Kızlar ya 8haftalık hamileyim ama midem bulanıyo yemek yiyemiyorum doğru düzgün sadece meyve çubuk kraker yiyebiliyorum ne zaman geçicek bu mide bulantısı 🤦♀️ En başlarda ne güzelde iştahım açılmıştı
Elifaydogan06 Tugba_58 10 haftalığım bugün acile gitmeyi düşünüyorum su bile içemiyorum 4 gündür günlük ⅚ kez kusuyorum bıktım ağlıyorum attık başım da çok ağrıyor Ayakta zor duruyorum
turunculuanne Tugba_58 6-9 arası ben de yaşadım işe bile gidemedim. 9dan sonra geçti. Ama şu an 13 haftayı bitirdim ve bir süredir tekrar başladı çok zorlanıyorum..
ayseeemiray canım ben 6haftama girdim başladı 18 19kadar sürdü primlam dr kullanmama rağmen kustum düşün şükür sonraları azala azala gecti sabır etmen lazım inş erkenden geçer 🤲🏻
dmrl2410 turunculuanne aynı şey bende de oldu 8 sonu 9da azaldı ohh rahatladım derken tekrar başladı şuan 12.haftaya girmek üzereyim baya zorluyor beni 😔 yüzümü bile yıkayamıyorum resmen akan su kokuyor
eadgdln24 Bende sizin gibiyim mide bulantım hiç durmuyor yemek kokularindan midem bulanıyor yemek gördüğümde midem bulanıyor ne yapicam bilmiyorum ve daha 7. Haftadayim
Elifckroglu Kişiden kişiye değişiyo canım ben 29 haftadayım eskisi kadar olmasada hala kusmaya devam ediyoeum 🤦🏻♀️
turunculuanne dmrl2410 aynı ben de öyleyim canım🥺 doktorun verdiği vitamini bile geri çıkardım bugün. Sadece meyveden tiksinmedim ben