Evita Elifaydogan06 o zaman acili arayıp durumumu anlat canım. :( ya da gidebiliyorsanız sorun. Pandemi var diye belki geri çevirecekler ama en azından yiyebilmen için bi bulantı ilacı verirler. Şu an yemen lazım bişekilde aç susuz kaldıysan benek için çok zararlı. Benim öyle olan arkadaşıma serum takıp ilaç vermişlerdi.
merveli-90 Bulantı ilacı içiceksin prilam dr doktor yazmadanda alabilirsin tamamen gebelik bulantıları için üretilmiş bir ilaç gece yatmadan 2 tane birden alman gerek beni kısmen bu ilaç kurtardı bulantı olsada eskisi kadar şiddetli ve hayattan bezdirici değil
ktnzehra49 Elifaydogan06 bebek bi şekilde yediğin şeyden ya da kullandığın ilaçlardan vitaminini alıyo ama bulantı için bişey yapamazsın bunu kendimde fazlasıyla yaşadım 14 haftaya kadar bulantım geçmedi ve her gün açım diye ağladığımı çok iyi hatırlıyorum
Beyzaguntas123 Elifaydogan06 ben neler yaşadım canım yerlerde süründüm resmen bayıldım kendimden geçtim basıma neler geldi bazıları işte böyle bizim gibi ağır geciriyo sabır ediceksin çünkü bişeyin faydası yok Zofer kullanmıstım ben onun saywsin de kendime gelmiştim