zeome evet hanımlar hamileliğimin 13 haftasına geldik minik bi kız olduğunu ögrendim ❤️ hamile kaldığım günden beri içimde bi korku var ilişki olursa bişi olcakmıs gibi eşimle kardeş gibi olduk 😂 aman bişey olur kanamam olur aman düşük olur aman korkuyoruz acıkcası sizde durumlar ne benım büyüttüğümüz gibi bişimi bebege bişi olurmu kanama olurmu birliktelikte
Yami zeome aslında birşey olmaz diyorlar doktor izin verdikçe ama ben şuan 39 haftamdayım resmen 9 aydır 4 5 kere anca ilişki olmuştur. Benim eşim çok geri çekti kendini bebeğe bişe olmasından çok korkuyor ve hiç istemiyor. Ben de çok bu anlamda istekli olmadığım için işime geldi açıkçası😂
Sndz95 zeome doktorun eger cok dikkat etmelisin dusuk riskin var gibi konusmalar yapmadiysa bisey olmaz canim, ben 10 haftalik hamileyim ve su zamana kadar devam ettik biseyde olmadi, dikkat ettikten sonra
Furkansehla zeome iliski doğumu kolaylistirir. Bazı doktorlar iliskiyi son zamana kadar öneriyorlar. Benim arkadasima oldu aynısı 40 hafta oldu dogum yapamadi doktor iliskiye girmen gerek diyip giripte suyu patlayip doguma gittigini biliyorum. Özel doktora gidiyorsqn doktor sana herseyi anlatiyor.
Nse Yami canım bı sorum olacak ti 28+4 haftaligim bu zmn a kadar ilişkimiz duzenliydi fakat bu haftalarda zorlandım nedeni ise sanki ilk defa ilişkiye giriyormusum gibi rahmim daralmış hissettim böle hiç olmazdi ama şu an canım o kadar yanıyor ki sanki ilk gecem öleyim sende de oldu mu
58_edaygmr_58 zeome canım 13. Haftada öğrenilen cinsiyete pek güvenme istersen yanılma olabilir İlişki konusunda ilk 3 ay yapma dediler benim çevremdekiler sonra da çok sık olmucak şekilde yapın dediler 3 ay yapmadık sonrasında bir sıkıntı olmadı biraz daha bekle doktoruna sor o ne derse öyle yapın
zeome 58_edaygmr_58 ultrasonda bebegın alt kısmına baktı doktor toplanma gibi bişisi yoktu baya yakınlastırarak kız dedi
MiraysMom zeome canım ben 12 haftalık olunca ilişkiye başladık normalde sıkıntı olmamıştı sonra üç gün üst üste yaptık kahverengi lekelenme oldu ama doktor ilişkiden olduğunu ve önemli olmadığını söyledi tedbiren progestan verdi 3-4 gün kullanınca geçti zaten lekelenme sonrasında yine devam ettik ilişkiye çok şükür bir şey olmadı inşallah sizde de olmaz eğer düşük tehliken yoksa genelde sorun olmuyor
58_edaygmr_58 zeome ne güzel o zaman hemen öğrenmen Ben 14 de gittiğimde erkeğe benziyor ama bu haftalarda kız da erkeğe bennzer dedi 17 de gittiğim de kesin kız dedi ayrıntılı ultrasonu bekledik ordqda kız çıktı Ama her ihtimale karşı alışveriş yapma
Wonderanne zeome doktorum bana herhangi bir yasak koymadı bilgilendirici bir kağıt verdi orda serbest olduğu yazıyordu ama tabi karın buyudukcr sırt üstü uzun süre yatmamak gerek pozisyonlar falan var herhangi bir sıkıntı kanama düşük tehlikesi olmadı ise dikatli olduğunuz sürece cinselliğin faydası bile var yalnız korunun diyorlar yani prezervatif kullanın diyorlar
Deletedmom115 zeome fazla zorlamadan dikkatli bir şekilde ilişkiye girebilirsiniz bence ya, sonrasında herhangi bir lekelenme olmuyorsa devam 👌
rose90 zeome benim 5-6. Haftalarda ilişki sonrası renkli akıntı geldi çok korktuk bir kaç hafta ara verdik ilk doktor kontrolünde doktoruma bu durumdan bahsettim olabilir dedi. Sonrasında normal rutin devam ediyor sorun yaşamadım 10 haftalık şuan . Riskli bir gebelik yoksa normal şekilde devam etmesinin bir sakıncası yok
Ayperi86 İlişkiden bişi olmuyo düşük riski yoksa ama anlamağığım nerdeyse 17 hafta olduk hala göstermiyo benim bebek cinsiyetini kafayı yiycem bacaklarını çekmiş karnına hiç oynatmıyo aman ha görürürz sonra 😂😂😂