Erkanpasam üç sene kist tedavisi gördüm sürekli doktor doktor gezdim sol taraf yumurtaligim daydi bekar olduğum için onemsemiyordum sürekli adet duzensizligi ve ağrı yaşıyordum cnm sonra evlendim altı ay çocuk istedim ama olmadı ayda iki kez adet oluyordum eşimde skilmisti bu durumdan ben yine tedaviye başladım iki üç doktora gittim bana çocuğun olmaz bile denildi.. en son özele gitmeye karar verdim bana duphaston ve vitamin verdi bir de soğan kürünü önerdi o ay ilaçları kullandım tekrar adet oldum ikinci ay kontrole gittim tekrar baktı ve kistin kuculecegine aksine büyümüş ve iç içe bir sürü kist oluşmuş dedi tedavin biraz zor dedi hastahaneden ağlaya ağlaya çıktım eve geldim soğan kürüne hapa devam ettim artık umudumu çocuk yönünden kesmiştim sonra adetim on dört gün geçti herhalde dedim haptan dolayı çünkü hormon hapiydi yine de dayanamayıp test yaptım bı baktım ki umudumu kestigim ay hamile kalmışım ☺️ şu an 28+5 günlük hamileyim.. hastahanede doktorun kistin büyümüş iç içe çoğalmış dediği bebek mis ☺️ bide ben hamileyken soğan kürü içtim Allah’tan bebeğim i bilmeden düşür memisim… Yani digecegim o ki Rabbim büyük rabbim isteyen her keze nasip etsin.. kistim var olmaz diye düşünmeyin