Seydtrker bende ilk basta cok cok arastirmistim . Once ihtiyaclarimi dusundum. Mesela her zaman yanimda bebegintutan biri olmucak yada indirip kaldirmada yardim eden olmucak. Cok fazla disari ciktigim dolmus kullandigim icin kucuk Bebegin agirligiyla birlesince hafif olmali.İlk digumdan itibaren kullanilabilir yani tam yatar pozisyonu olmali. Elbetteki oto koltuguyla birlikte almistim ama bebegim cok rahatsizdi icinde hic kullanamadm hep tek kullNdim arabayi. Arabada cok yer kaplamamali , tekerleri oldukca saglam ve rahat surus saglamali. Bu travel sistem bebek arabalari cok luks cok genis buyuk rahat konforlu Gorunen ancak ozel arabasi olmayan anneler icin bebek buyudukce iskenceye donen , sonrasinda illaki baston puset aldiran bir araba. Eger ki ben ilk 1 yil luks gorunen traveli kullanirim sonradA baston alirim sorun degl diyorsan ona gore travel sistem bebek arabasi alabilirsin. Ama bi kere alayim uzun sure kullanayim surekli ona masraf yapmaya gerek yok dersende baston puset oneririm. Ben chicco litewAy plus aldim o kadar memnunumki tek basima her yerde iki yildir sorunsuz sekilde kullaniyorum smdi ikinci bebegim olcak ondada kullanacagim insallah