Merverkan Haftamızdayız daha doktora gitmedik en son 7 haftada gitmiştik, acaba nasılLar çok merak ediyorum… ikiz gebeliklerde ne zaman karnımız cıkmaya başlıyor acaba?
ozgeyns Merverkan bende 10.haftadayım Çarşamba günü ıkılı tarama testine gidicem en son ben de 7.haftada gitmiştim ve ikinci kese bize sürpriz yapmıştı boşta olabılır doluda olabılır dedi bakalım inş yüzüm Güler 🙏
Melek2152 Merverkan benim 16 da belli olmaya tam anlamıyla canm ikiz bizimde :) oğluşlarımı beklıyorum
Sltn01 Merverkan ben yarın 11.haftaya girecem ama virüsten dolayı gitmiyorum 13 üncü haftada gidecem doktorumda o zaman gel dedi.
Merverkan ozgeyns inşallah doludur bizde ilk gittiğimizde emin olamamıştı doktorumuz sonra kalp atışlarını duymuştuk :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏
Songul_grn Kızlar dünden beri baş ağrısı çekiyorum doktorumu aradım parol içebilirsin dedi ama hiç etki etmedi gözüm ağrıyor burnum hafif tıkalı gibi ara ara da hafif kanama oluyor sitelerde okuduğum kadarıyla normalmiş ama aynı şeyi yaşayan var mı 🤦🏼♀️