Seedaaff Kızlar 21 haftalık hamileyim. Sanki adet olacakmışım gibi belimde ağrı geçmedi bir türlü baktım bugün normalde adetimin 3. Günü acaba ondan olabilir mi adet olmasakta ağrısı olur mu bilemedim 🤷♀️ var mı böyle ağrısı olan olmuş olan
Tuba_41 Seedaaff benim bildiğim kadarıyla Hamilelikte adet dönemlerinde böyle ağrılar olması normalmiş ama ne kadar şiddetli olduğuna bağlı fazlaysa bi doktoruna görün derim yanlış bilgilendirmiyim canım . Ben suan 33 . Haftama giricem bendede adet ağrısı gibi ağrılar oluyor ama geçiyor çokta şiddetli değil 🤷🏻♀️🙏🏻
Ireem7 Seedaaff aynı durumu yaşıyorum 20+2 olduk. 19 da bebeğin aşağıda olduğunu progestan kullanmami soyledi doktorum. Adet haftam bu hafta 2 gündür bel,karın ,kasık ağrısı hele ayakta kalınca. Karnimin ağrısından bende sürekli gidip bakıyorum
Seedaaff Eternallove benim ilk kez başıma geldi. Niye öyle oluyor ki acaba bebek büyüdüğü için falan mı ağrı yapıyor ki. Arada tuvalete gidip kontrol ediyorum kan falan gelmiş mi diye valla 😀
Seedaaff Tuba_41 yok çok şiddetli değil ama rahatsız edici bi ağrı ilk defa başıma geldiği için biraz korktum. Ama bebiş sabahtan beri tekmeliyor onun keyfi yerinde sanırım 🙄😃
Eternallove Seedaaff çok normal o haftalarda rahim kasılıyor ve büyüyor başınızı bir pencereden çıkartıp derin nefes alıp verin rahatlıcaksınız ☺️
Seedaaff Eternallove ya temiz hava gerçekten çok iyi geliyor şöyle çıkıp yürüyüşte yapamıyoruz ki ağız tadıyla bi kendimize gelelim hep evde olunca insan bir şey arıyor sürekli kendinde
Seedaaff Ireem7 benim 4 gün sonra detaylı ultroson var şu ana kadar hep iyidi ama merakla bekliyorum bende çok heyecanlıyım 😍
Ireem7 Seedaaff inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙂 ağrılar önemli değil insan sadece iyi olduklarını bilmek istiyor 🙂 siz ne zaman hissettiniz ilk hareketleri
Seedaaff Ireem7 evet onların sağlıklı olduğunu bilmek gerçekten inanılmaz rahatlatıyor inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza 😊 ben 17 de hissetmeye başladım ama çok hafif hafifti bir haftadır çok fazla hissediyorum ama eşim elini koyduğunda oda hissediyor artık bu arada cinsiyeti erkek sen ne zaman hissettin 😇
Ireem7 Seedaaff benimde erkek ilk gebelik . Ben düzenli hissetmedim aslında 2 gün önce genital bolgemin üst bitiş yerinde içerden baskı gibi vuruş gibi yani bir kaç kere oldu sonra durdu. Birde dün aynı yerde değişik bir his oldu tam anlatamıyorum bile 🙂 bu acaba ilk hareketleri mi. Birde genital bölgenin üst bitiş kısmında olması normal mi göbek deliğinin aşağısı bir karış neredeyse
Seedaaff Ireem7 senin kaç haftalık canım. Valla benimde değişik yerlerden tekmeliyor bence normaldir ayakları o tarafa denk geliyordur 😀
ayazmoms41 Benim de oluyor ara ara bel ağrılarım 😔 şimdide adet dönemim benim bugün bel ağrım var sanki belime bıçak saplıyor gibi daha 7+3 haftalığız normal mi bilemedim 😔😔