Busra_karadag Arkadaşlar 2 gün önce sezeryanla dogum yaptım inşallah en yakın zamanda dogum hikayemi yazıcam ama daha tuvalete cıkamadım gazımı yapıyorm ama tovalete cıkamafım. korkuyorum da bişey yiyip kabız olmaya. Dikişlerdem dolayı. Bu yuzden sürümde Cook az hem süt arttırıcı hemde tovalet sorunu yaşatöıcak şeyler varmı tovalete nasıl kolay cıkarım yardımcı olun lütfen
Ssultann Busra_karadag canım bende 6 sında oldum bol su iç ılık duş al komposto iç sık sık emzir geliyo sütün hem böyle beslenirsen tuvaletede çıkarsın
Gul-08 Busra_karadag hiç ekmek yemeyin, bol su, kuru kayısı, komposto, çorba, yoğurt, zeytinyağlı sebze yemeği.Sezaryenden sonra 1 hafta kadar bunlarla idare etmiştim doktorumun önerisiyle, hiç zorluk yaşamadım
Snmdnz Busra_karadag tuvalete cikmamam normal canm benm 4 5 gun surmustu yuvaletinide yapmadan kati birseyler yeme sakin bagirsak calistirmak icin kuru kayisi. Komposto .kayisi suyu felan ic tahin helvasi ve komposto sut yapar birde bol su ic bende yaramisti ise canm
hicran73 Busra_karadag bende 6 günlük doğum yaptım benmde 3. Gün gelmişti kayısı suyu içtim sabah aç krarınka bol su içtim.
Ms2107 Snmdnz bende zorunlu sezeryan olabilirim belki zormu sezeryan ben çok korkuyorum hep normal istiyordum çünkü sezeryanı tamamen silmiştim kafamdan
Minedy Ms2107 bende hep normal istedim ama kontrole gittiğimde acil sezaryen oldum. Psikolojik olarak hazır değildim ama benden önce sezarlen doğum yapan arkadaşımla konuştum telde beni baya telkin ette iyi geldi. Sezaryenden korkmayın. Ameliyattan çıkınca ben spinal oldum 3 4 saat uyuşuk oluyo bacaklar sonra açılıyor. Yürümeniz isteniyor. Ne kadar yürürseniz o kadar kolay atlatırsınız. Hastaneye komposto götürün mutlaka.
Snmdnz Ms2107 ben oyle asiri bi zorluk yasamadim canm bas asgrsi bel agrisida yasamadim normalde agrim yoktu sadee ce oturup kalkarken ve yururken oluyordu o da 1 haftaya geciyor canm oylee anlatildigi gibi abartilcak bir dogum sekli degil yani canm bende mecburi oldum sezeryani ama korktugum gibi olmadi canm
Busra_karadag Ms2107 ben normal dogumdan sezeryana alındım evet zorlukları azda olsa var ama herşey yavaş yavaş geçiyor heleki bebegimizi kucagımıza alınca herşeyi unutuyoruz
Minedy Bol sıvı alın. Bende çıkmamıştım duphalac şurup zararı yok emzirirken içebilirsiniz tuvaleti yumuşatıp rahat yapmanıza sebep oluyor. Onu içtiğimde çok rahat çıkmıştım
Ms2107 Snmdnz bu virüslerden dolayı yanımda kimsenin kalmasını istemiyordum eve gelince ama sezeryan olursam mecbur 3-4 gün biri kalacak 2 günde hastane yatış veriyomuş zaten anca ayaklanırım peki sonda taktılarmı size ?
Zeys Busra_karadag gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..kayısı hoşafı kompostosu mutlaka ye..gün kurusu kayısı ye..bol su iç özellikle..sıvı şeyler tüket sütüm yok deme bol bol emzir
Snmdnz Ms2107 ben 1 gece kalmistim sezeryanda canm 1 ay sonra dogumum var gene 1 gece kalicam. Benmde esim kalcak yaninda evdede kizkardesim kalcak zaten virusten dolayi esimde ucretsiz izinde. Evet sonda takildi canm ameliyathanede uyustuktan sonra taktilar canm
Busra_karadag Ssultann banada alma dediler pansuman bile yapma dedi çarşamba günü dogum yaptım haftaya salı ya kadar yapma dedi sonra da duş al pansuman yap acık bırak dedi 🤷♀️