sweethome1000 selam kızlar benim kız öyle hareketliki maşallah balık gibi süzülüyo batıl inançlarada pek inanmak istemesemde ister istemez inanıyorum çok hareketliyse içerdede çok durmaz diyolar=) tecrübeli annelerden yorum alalım =)
58_edaygmr_58 sweethome1000 benim kızım da çok hareketli hiç durmuyor 33 hafta olduk bende bekliyim burda 🌸
MzyynSrctn sweethome1000 çok merak ettim şuan doğruluk payı varmı 😀 27 haftalık olduk oğluşumla. Erkek hareketli olmaz diyorlar hep ama benimki hiç durmuyor ki
sukranaslier sweethome1000 yok anam gelmiyor 38 haftalığız ne gelen var ne giden zamanı dolunca geliyor keyfi ne zaman isterse 😂
perihankrkya sweethome1000 neyy benim hiç durmuyor birde erkek 🤗 sabah akşam durmuyo hep vurmalar gerilmeler yer değiştirmeler falan benim erken mi gelecek yani sıpa 😊
sweethome1000 MzyynSrctn =)) bende merak içindeyim izne 37.haftada ayrılıcam beni evde çok bekletmesede sağlıkla gelse diye dua ediyorum =)
perihankrkya MzyynSrctn benimde erkek cnm hic durmuyor sabah akşam kopuyor birde 23+1iz şımarık olucak diyolar bana da hep
Begonia sweethome1000 Öyle değil aama muhtemelen hareketli yaramaz bir bebek olur doğduğu zaman. :) Benim kızım da bir kere bile tekme atmadı hep sakin hareketleri vardı doğdu hâlâ çok narin😂😬 Doktorum anne gece bebeğin hareketinden uyuyamayan hamileler genelde bebek doğunca da uyuyamaz bir şey degısmıyor demişti
Zeyneb51 sweethome1000 benim ilk kızım hareketliydi ama şimdi oğluma hamileyim bu daha çok hareketliy doktorumuz bile öyle diyo🤣🤣
Deletedmom133 sweethome1000 hayır canim hic ilgisi yok benim kizim bir dakika durmazdı sezeryan oldum ama ne döndü nede acilmam normali beklesekte dogamayacakti😀😀 eltimin kızı da çok hareketliydi ama 42 haftada sezeryan oldu ilgisi yok merak etme
Duygu_ikra51 sweethome1000 31+4 üz bizde çok hareketliyiz ama erken doğumla alakası yok keyfi ney zaman isterse o zmn geliyor canım
kitapkurdu sweethome1000 benim oğlum öyle çok çok hareketliydi 33ekadar. 33te sancılarım çıktı sıpa erken gelmeye çalıştı