Kubrasnyrt Uzm-Nurse rabbim gonlune gore versin insallah hamilesindir canim test yaptiktan sonra burayada yaz mutlaka hayirli haberlerini bekliyoruz 🤗
Beklenenmucizem Uzm-Nurse yumurtlama olması imkansız gibi. Çünkü bu testleri ben kullanmışım. Ignrnin etkisi 15. Gün kesin biter. Bi hamilelik testi denesen bizimde içimiz rahatlar
mmylmz Uzm-Nurse canım koyulaşma olmuş ama kesın gebelık vardır dıyemeyiz. ilaret edıyor. bunlarla takıo edeceğine erken gebelık testı alıp yapsana. adet geçmeden bellı oluyor. iğnenın etkısı kalmamıştır artık
Tb81 Uzm-Nurse canım benimde adete 4 gün kala ya kadar ovulasyon silik çıktı aynı üsttteki gibi sonra dan birden 3 gün kala bu şekilde koyu çıktı gebelik olabilir. Sonrasına gebelik testi de yaptım ondada çıkmıştı
Uzm-Nurse https://hizliresim.com/s/upload-success Kızlarrr test yaptım inşallah iğne etkisi değildir bu pozitiftik 🙏🏻🙏🏻
Cigdemhykl Uzm-Nurse tebrıkler canım hamılesın 🐥 saglıkla al kucağına inşallah bizlerede cok dua et 😍
sinber Uzm-Nurse Uzm-Nurse yaaa amaşallah bence değildir kan vermelisin hemen benim de böyle çıktı regle 5 kala kan verdim 7,54 çıktı öyle öğrendim sende de var bence iğne etkisi değil bu
Ruyaninprensi Uzm-Nurse yaa insallah hamilesindir cuma günü hürmetine sana ve butun isteyen kardeslerime hayirlisyla nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin cok sevindim gercekten🤲🥰❣
mmylmz Uzm-Nurse kesinlikle değildir :) bu test şaşırtmaz Allahım hayırlı etsın inşallah kan ber canım değerın iyidir. adet geçmeden maşallah çıktı hemen