Mernana sinber canım bende 6 gün kala yani dün öğrendim gebelik testiyle sen ne zaman kan verdin canım ne zaman gitmeliyim 5 gün var adete
sinber Mernana ben regle 5 kala testte görünce gidip verdim o gün ve 7,54 çıktı daha yeni yükselmeye başlamış ctesi vermiştim snr ptesi verdim 58 çıktı bence bgn verip pazar günü artışı görmek için tekrar vermelisin hayırlısı olsun
Mernana sinber teşekkür ederim canım benim bugün verme ihtimalım Pek yok ama en kısa zamanda gidicem 🙏☺️
__birafitap__ Minikmucizemizz çok geçmiş olsun canım benim kimyasaldan sonra daha kolay gebe kaliniyormus üzülme sakın benim de 28 çıktı büyük ihtimalle öyle olacak allah korusun ama🤦♀️ bel kasik ağrın mide bulantin vs var miydi canım benim
2712_ Kara07 boş gebelik nasıldı canım banada öyle olabilir dedi 5+3 haftalık kan değerim 77304 çıkmıştı kese boyutu 20mm ama kalp atışı için vajinadan istedi izin vermedim bekliyorum şuan belirtisi ne oluyo nasıloluyoinş boş gebelik değildir
Hmdkk1 2712_ 6 haftayı geçirmeyi bekle canım ama karından yapılan ultrasonda boş görünebilir vajinadan daha net ben 6+6da vajinadan baktırmıştım o zaman görmüştük
2712_ Mervekurnaz ohh maşallah allahım banada nasip etsin yaa en son 5.5 haftalıktık kese göründü ama kalp atışı duyulmadı vajinadan bakmak istedi baktırmadım çevremde öyle kanama ve düşük yapan çok oldu ins boş gebelik değildir ilk çocuğum benimde
sinber Mernana hayırlısı olsun ben küçük tıp merkezinde verdim Sağlık ocakları bu aralar sıkıntılı olabilir çnk normal grip olduğunu düşünenler hemen oraya gidiyor varsa yakınlarda tıp merkezine git derim
Mervekurnaz 2712_ geç döllenme olabilir bazılarının hemen görünmüyor zaten 7 haftada bile kesesi görülen arkadaşlarım vardı umarım sizde muhteşem duyguyu tadarsınız
Mervekurnaz 2712_ benim diğer hamilelğimde geç öğrenmiştim ozaman kalp atışını duydugumda 7 5 gunluktu 10.haftasında kalbi durdu ama 4 ay sonra hamile kaldım işte şükürler olsun şimdide 6+4 günlük hamileyim
2712_ 2712_ ayy maşallah inşallah bende suyarım.Rabbim sizinde kucağınıza almayı nasip etsin inş sağ salim
Ozennn Kara07 sağlık ocakları çok yoğun olmadığı için sabahtan gittiysen gün içinde sonuçları internetten öğrenebilirsin barkod no biliyorsan hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏾
Asaf42 Ben 6haftalıkken ögrendm kalp atısı var ama suan erken dınlememz dedı suan 11 haftalıgım kalp ayısını dymk ıstyrm ama virüsten dolayı korkuyrm gıdemyrm napmalıyım sızce
Hmdkk1 Asaf42 12.haftada zaten gitmeni ister doktorun 2li testleri 12. Haftada yapıyorlar gittiğinde dinlersin canım
Oozzee __birafitap__ öyle değildir, daha çok yeni olduğu için bu kadar düşüktür. Benim 2 gebeliğimde de bu değerlerdeydi öğrendiğimde, korkma☺️
__birafitap__ Oozzee yaa öyle mi ama benim reglimin 4. Günü çıktı bu ama söyle birşey de var 27 mart günü yumurtlamayı gordum🤦♀️😓