Kara07 Mrb herkese Rabbim isteyen herkese versin bekletmesin boş bırakmasın inş kimsenin kucağını diyerek başlamak istiyorum 🥰🤲🏼 ben geçen hafta Öğrendim şuan uygulamaya göre 4+5 neler hissediyorsunuz paylaşalım mı keseleri kaç haftalıkken gördünüz bir de ben pazartesi inş kontrole gidiyorum 🙏🏻
__birafitap__ Kara07 ben salı günü öğrendim kimyasal olma ihtimali var degerim çok düşük çıktı bugun tekrar vericem dua edin bana hamişler🙏🏻
Gedonas17 Kara07 bende yeniyimmm 6 haftalık diye gittim meğer geç döllenmeymiş 4 haftalık çıktı kasıklarım da batma var normal mi sizde de oluyoe mu
HKY Kara07 hayırlı olsun bende salı günü doktora gitmiştim o gün 4+3tük keseyi gördük şu an 4+6 yız çok şükür🤗
Kara07 __birafitap__ dualarım seninle canım güzel haberlerini ver inş bizlere 🙏🏻 Sizin kadar seviniyorum güzel haberlerinize
Oozzee __birafitap__ öyle değildir, daha çok yeni olduğu için bu kadar düşüktür. Benim 2 gebeliğimde de bu değerlerdeydi öğrendiğimde, korkma☺️
Kara07 glsahbaydemir neler hissediyorsun canım acaba ben bazen adet ağrısı hissediyorum ama hissettmediğim zaman gram bi his olmuyo ?? Kaç haftalık tı ben de Pazartesi gidicem kontrole 5 haftalık olacak inş
Ozemmerdn Rumeysaaa canim kimyasal gebelikse bile sakın uzulme bende yaşadım kanaman bitince ovulasyon gununu takip et yüksek oldugu donemlerde tekrar dene hayrlisiyla olacaktr insallah 🙏🏻❤️
__birafitap__ Kara07 rabbim tüm evlat isteyenlerin yüzünü güldürsun canımın içi💖 kan verdim geldim 50 ustunde olursa sıkıntı yok dedi doktor heyecanlıyım korkuyorum bütün duygular karıştı birbirine 😓
Hmdkk1 Kara07 hemen hissedilmiyo canım benim sadece göğüs ağrım vardı bazende kasıklarım koşa süreli ağrıyodu 6. Haftamın sonralarında mide bulantım başladı oda bi kaç gün sürdü şükür yağlı şeyler tetikliyor bulantıyı hergün sabah pekmez içiyorum öğrendiğim günden beri ve folik asit kullanıyorum 7+1 olduk dün ilk defa gittim kontrole gördük bebeği ve kalp atışlarını şükür 🙏
glsahbaydemir Kara07 adet tarihine göre 1 aylık, kanda 2 haftalık çıktı. Ultrasyonda kese görününce net belli olur canım ☺️ bana da arada öyle ağrı oluyor yerleştiği için 😌 ikinci gebeliğim benim, senin ilk mi ☺️
Kara07 Rumeysaaa hepimize dua ediyorum canım hcg lerimiz coşsun miniğimiz bizi bekletmesin kalp atışlarını hemen görüp rahatlayalım canım benim 🤲🏼 Aramızda çok yok kuzum 5-6 gün vardır
Kara07 Gedonas17 canım çok nadir oluyo gün içinde . Ağrı olsa niye oluyo diyorum olmazsa niye olmuyo diyorum 😅 senin ne sıklıkta ve şiddettee oluyo
Kara07 emine-lina ben en son Pazartesi baktım 202 ydi birdaha istemedi canım Pazartesi 5 haftalık olacak kese için çağırdı. Sen neler hissediyosun canım ☺️
Kara07 HKY canım hcg kaçtı baya erken görünmüş maşallah darısı bize olsun inş 🥰 bir de karından mı baktı vajinal mi
HKY Kara07 bi kere bakıldı o da o gün muayeneye gittiğimde 1842 çıktı betahcg. Karından göremedi ama emin olmak için bajinal usg ile gördü. Yolk sac yok dedi inşallah gelişir bi an önce çünkü daha önce boş gebelik geçirdim tedirginin 🙄
emine-lina Kara07 şuan gitsek belki kese görünür de ama bir hafta sonra tekrar gelin diyecek kalp atışı için. Eşim salgın nedeniyle tedirgin evden homeofise çalışıyorum zaten çıkmıyorum. 2 hafta nasıl geçircem bilmiyorum 😞 aşırı heyecanlıyım arada kasıklarım sızlıyor. Hamile olduğumu anlamadım ama henüz 😂 mide bulantım baş dönmem falan yok normal devam. Senin nasıl?
2712_ Kara07 boş gebelik nasıldı canım banada öyle olabilir dedi 5+3 haftalık kan değerim 77304 çıkmıştı kese boyutu 20mm ama kalp atışı için vajinadan istedi izin vermedim bekliyorum şuan belirtisi ne oluyo nasıloluyoinş boş gebelik değildir
Kara07 Hmdkk1 ya değil mi içimi rahatlattın canımsın 4+5 im dinliyorum istemeden kendimi çok bişe yok açıkçası sık idrara gidiyorum o kadar ☺️🤲🏼