Sibelgokhan Günaydın anneler , sormak istediğim, Pazen kumandan yapılan kundak ,1 metre 20 cm boyu muslin ortu niyetine de kullanılabilir mi? Bir sitede 3 adet 50 tl de ona gore alacagim
AysennHED Sibelgokhan resimm var mı canım ona göre soyliyim ben alldim kundak yerine kullanıcam 3 tane aldım bende
Wonderanne Sibelgokhan bunu bilmiyorum da muslin örtü ne oluyor bana anlatır mısınız ilk bebeğim olacsk da😅
CgdmZtrk Sibelgokhan bebemer bebe den aldım hem pazen hem müslin. Çok memnunum.hemde 10 lira. Bakın isterseniz. Ama yaz bebeği olacaksa muslin öneririm pazen biraz kalın.
Cetinn Sibelgokhan benim annem de yaptırmış canım pazen diye muslin ama iki katlı çok çok kullanışlı ve güzel
AysennHED Sibelgokhan hımm aynı benim aldıklarından ben de kundak için kullanıcam çok güzel kalitrsi falan ben begendim
Sibelgokhan Wonderanne müslim ortu çok amaclı örtüdür.kundak yapımında, yaz aylarında bebegin üstünü örtmek için puset veya bebek arabasına sermek için ve daha bir cok sende kullanılıyor her annede 2 ya da 3 tane bulunması gerekn bir urun 😊
Wonderanne Sibelgokhan pike gibi şey yani hem yatak örtüsü hem ust örtüsü gibi kullanılıyor anladım canım sağol bende alayım o zaman 🤗🥰