AysennHED Eylul_ 34 haftaligiz aynı şikayet bende de var bacaklarıma vuruyor bazen belim ağrıyor kasıklarım sızlıyor resmen sonra geçiyor iki üç gün arayla olduğu oluyor
Sonayy38 Eylul_ bende de var adet ağrısından daha şiddetli geliyor diyorum aha şimdi doğururum ben diye daha küçüğüz 32 haftayız gece olunca uykudan uyandırıyor Mide bulantısı ve baş ağrısı hak getire zaten
tugce95 bn bugun 34hftslık oldum, bnöde 2haftadır adet agrısı gibi agrılarm var hatta adet baslayacakmıs gbi oluyo ayaklarım kesiliyo sanırım yalancı sancıymış burda okumustm ama yinede yaşayan biri yazarsa bende merak ediyorm hala devam ediyor cnkü
Arzucan tugce95 bende 37+3um benimde var agdet ağrısı gibi ağrım bacaklarıma kadar iniyo ağrı bazen doktora sordum yalancı sancı dedi çok şiddetli sancin olursa gel dedi 😐
Eylul_ Sonayy38 Mide bulantısı da bgn basladi bende. Basm desen uykszlktan ağrıyor çok kötüym bacaklarm kopacakms gibi belim
Sonayy38 Eylul_ çok geçmiş olsun En iyi anlayanlardanım sizi 2 haftadır bulanıyor benimde bide migrenim var biraz önce eşime kulaklarımdan beynim fışkıracakmış gibi ağrıyor dedim o kadar mı kötü diyor 🤦🏻♀️