Anne1234 Prensessssss eşim sağolsun herzaman Yanımda olduğu gibi tüm kontrollerimede geliyor doktora benden fazla soru soruyor cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde daha ultrosonu karnıma değdirmeden kızım olacak demi hocam dedi doktor daha değdirmedim bile dedi baya güldü eşime sonra söyledi cinsiyetini kız dedi eşimin gözleri falan doldu 😂😂cinsiyetini öğrenmeden öncede sorana kızım olacak diyordu 😅 yani anlayacağın eşim bu heyacanla partiyi falan bekleyemezdi 🤦🏼♀️😅
aselarzum35 Prensessssss ya gülüm benim koca duygusal kızın şöyle diycek diyom şöyle konuşacak diyorum, bakıyorum hopppp çeşmeler açılmış, burçlardan anlamam pek boğa burcu bu, bu arada kızımız da boğa burcu olcak beraber oturup ağlasınlar artık 😆😆😆
Deletedmom115 aselarzum35 boğa burçları öyle çok ağlamazlar aslında ama 😅 benim babam da boğa burcu, ben evde doğmuşum o esnada babam yemek yiyormuş haberi vermişler gelmiş bakmış kız, ben bunu nasıl vericem yaa demiş ilk cümlesi buymuş ❤😄
Baling Prensessssss bizde 10 haftalığız ne güzel beraber büyütcez inşallah😍virüs olmasa ben bişeyler yapardım ama şu an ne yaparım bilmiyorum,eşimlede ayrıyız virüsten dolayı 😔inşallah geçer öğrenene kadar
mina_mom Valla kızlar benimde eşim hiç pesimi bırakmadı adet gunlerimi takip ederdi resmen yumurtlama gününe kadar bilirdi 😂😍 en son adetimden 3 gün geçince test alicam dedi aldı ama sabah idrariyla yapacan dedi benim koca herşeye dahildi😂😍 cuma günüydü cuma namazına az vakit vardı uyanamadı ben uyan dedim o bekle ben uyan o bekle diyince ac bakım gözlerini dedim bi açtı test pozitif havaya uçtu resmen 😂uykuyu fln hep unuttu garibim😂😍😍🤰🤰
fosforlukalem Prensessssss süslemeler, pasta vs 400-500 lira civarına geldi sanırım. Tag ve sütunlar kendimize ait
Buselensi Prensessssss valla benimki benden daha meraklı olduğu için her kontrole geldi her geldiğinde ekranın içine içine giriyodu cinsiyeti görmek için en son 19 haftalıkken detaylı ultrasonda öğrendik ama bi daha göstermedi kendini umarım değişmez kızımız olacak ❤❤❤
Miniginannesiiii1111 benimde eşim her kontrolümde yanımda olduğu için ultrason sırasında doktor bize 10. Haftadan beri erkek gibi diyor 12 de erkek gibi dedi 15 te erkek gibi dedi bekliyoruz hala o değil suprisizi kalmadı 😂😂😂😂 adamda alıştı ben cagirmiyorum doktor çağırıyor odaya gelin sizde diye o değil ben esimin hiç bir ekranı öyle aşkla izledigini görmedim ultrason sırasında öyle bakıyor ki 🙈🙈🙈🙈 kiskaniyoorum dermişim 😂 çok değişik duygular yani şimdi 5.ayi bekliyoruz kesin demesi için
Buselensi Miniginannesiiii1111 ay biz 5 ayligiz valla aralarında bi bağ var ki sormayın ben karnıma elleyince tepki vermiyo babası sevince hemen kıpır kıpır oluyo ben kiskaniyorum valla hemen az da beni sev diyorum hemen anliyo kiskandigimi 😂😂😂
Damla_K Huriye22 doktorun da cok luzumsuzmus soylemissiniz iste neden inatla anne yada babaya söylerim diyor ne alaka yani ya 😒 iyi yapmıs esin 🥰
Miniginannesiiii1111 Buselensi hahaha aynen şuan hareket için bize erken ama ekrana aşkla bakıyor o an 😂 gözünü 5 dakika ayirmiyor
Durkayaelmas Prensessssss 12 haftalikti ogrendim esimi aradim cinsiyeti ogrendim dedim neymis dedi buda erkek dedim blyodum ben zaten dedi 😂😂😂😂
mirayfth Prensessssss cinsiyeti öğrnediğimde biz kavgalıydık hatta ben sinirlenip annemlerde kalmıştım neyse işte o gün geri döndüm eve ama biz hala aynı konudan tartışıyoruz falan sonra ben onu salonda bıraktım attım kendimi mutfağa kek yapicam sinirim geçsin diye Arada söyleniyorum söyleniyorum değilde oğlumla konuşuyorum.Işte oğlum bak senin baban hep böyle falan diyodum eşim arkamdan bana seslendi oğlum mu edin sen diye yani ne ben planlı söyledim nede o planlı öğrendi o sayesinde konu kapandı gitti
Minnaksever İddaaya girmiştik ben kaybedersem 1 ay gömleklerini ütüleyecektim (bankacı ve her gün kendi ütülüyor 😁) o kaybederse TV ünitesi degisecekti ben erkek dedim o kız dedi.doktor sorunca böyle böyle iddaaya girdik dedik bana döndü üzgünüm kaybettiniz kız dedi eşim şöyle bi koltukta havalandı ben hep bana farketmez diyodum ama o kız istiyodu.bu arada gömlekleri hala kendi ütülüyo 😁
Wonderanne Prensessssss bizim babamız hamileyim dediğim andan beri kızım da kızım di zaten kontrollere beraber gittik daha doktor kız demeden bacak arasına bakmaya çalışırken babamız görmüş kız olduğunu🥰😅 bana sürpriz oldu yani 🤭🤷
Buselensi Miniginannesiiii1111 valla benimkide cinsiyeti öğrendi alttan alttan nasi ağlıyo bana da bakamiyo bende ağlarım diye 😂
tugbaayaz Prensessssss hayalimdi ona süpriz yapmak doktorumuz ilk kıza benzetmişti kafada kız olarak oturttuk biz 16 da gittik eşimde gelmişti kesin erkek diyince doktor ikimizede süpriz olmuştu kendini kaybetmişti eşim bi erkek evlat hayali vardı içten içe Allah gönlüne göre verdi ama şimdide kız çocuklarına içi gidiyor gördükçe 😂😂😂