incim bende böyle düşünüyorum. Aşılar yerli değil. Civa ve alüminyum var içeriğinde de. İlk altı ay su bile sokmadığımız vücuda, kimyasal enjekte etmek aşırı huzursuz ediyor. Çoğu aşılar 5-10 yıl vs koruyor. o da tamamen değil. Öyle olsa aşı yapmayanlardan, neden rahatsız olsun bazı güruh. Demek ki; aşı tam koruma sağlamıyor. Hala vurdurmayanlar yüzünden tehlike altındayız diyen bir çoğunluk var. evet ben hekim değilim lakin okumamız yazmamız var. Ve tüm kaynaklar elimizin altında. Uzun zamandır araştırma yapıyorum. Aklıma yatmıyor. Yullar önce iki üç aşı vurulduğunda aşılar tam oluyordu. Şimdi ise onlarca aşı vuruluyor. O şekilde tam oluyor. Yeni çıkan aşılar var. Her birini bebeğimiz üzerinde mi deneyeceğiz. 123 tane ağır virüs varmış ve sadece 2-3üne karsı önlem alınabiliyormuş. Diğer 120 vürüsten kim koruyor sizi bizi ??? Zorunlu olmaması da sevindirici. Bu da demek oluyor ki; aşı olsa da olur olmasa da olur. Anne sütünün bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğine inanıyorum aşıların değil