sumeyyesaruhan İyi geceler arkadaşlar 38 haftamdayim doktor bugün suyun azalmış dedi ama şu an çok riskli olmadığı için beklemeyi tercih ettim bu durumu yaşayan varmı
mrvsyr sumeyyesaruhan evet 38+2 yim. Bgn kontrole gittim suyun azaldığını pazartesi tekrar gelmem gerektiğini söyledi doktorum. Ve bugüne kadar hep suyum önden gidiyordu diyet Bile yapmıştım. Eğer suyum azalmaya devama ederse pazartesi sezeryan ile doğum gerçekleşecek nasipse. Kac çıktı suyunuzun seviyesi
atanurmervee sumeyyesaruhan demin bi arkadaşımız da söylemiş kesinlikle havuç suyu iÇin bir gün iÇin bir gün içmeyin çok etkileyecek bebeğin suyunu.
Denizkaplan Bol su iç canım asla aksatma son haftalarım soguk karlı gunlere geldıgı ıcın su ıcmeyı azaltmıstım hemen fark edıldı serum takvıyesı yapıldı sen suyunu iç duzelir
Masal-90 mrvsyr bebegin hareketlerinde bir azalma vs olmus muydu? Yani bir belirti veriyor mu suyu azalinca
Merbe61 sumeyyesaruhan su içmemiz gerekıyor dogru ama bebegın suyunu etkılemıyor bebegın suyunu armut ve havuc suyu etkılıyor diye duydum doktorların tavsıye ettıgı bu.sorabılırsın istersen belkı ysrrımcı olur ama haftan çok guzel dogum ıcun
Dilda sumeyyesaruhan bende dün doktora muayene oldum bebeğin suyu içinde bol bol su iç dedi etkiliyormuş içtiğimiz sular bilginiz olsun sebze sularından hiç bahsetmedi aksine
mrvsyr Masal-90 hayır hayır hiç bir belirti yok doktor da aynı şeyi sordu ama bi hareket azalması olmadı 😶
Merbe61 sumeyyesaruhan önemli olan sag salım kucagımıza almak bende normal dogum ısyıyorum ama bebegımın ve benim saglıgım daha onemlı