Ceysem4545 9 haftalık hamileyim ve iki gündür geceleri sarı acı su kusuyorum yeni başladı normal mi korkmaya başladım😔
Mrs40 Ceysem4545 gayet normal canım 18 haftalığım ara ara geçsede hala aynı şekilde kusuyorum malesef 😞
RabiaMG Ceysem4545 mide bos oldugu zaman o sekilde kusuluyor safra diyolar ama bilmiyorm sabahlari oluyordu bende de yada cok istifra ettigimde oluyordu normal canim
Edibeee Ceysem4545 ılk kızımda 7 ay kustum o sarı suyu gunde 30 kere kusuodum ne cektım 36 kılo verdım ☹️ ogluma hamıle kaldım ilac kullandım 3 ay az bulantım oldu cok olmadı şimdiden doktoruna bulantı ıcın ılac yazdır derım yoksa cok cekersın prıllamd guzel ılac gecırıo gunde sabah 2 aksam 2 yuttum ben.
Nurorhn Ceysem4545 Normal Canım Hic bulantim olmamasina ragmen 1 2 haftada bir oluyordu o Safra diyorlar
Ceysem4545 Mrs40 teşekkür ederim dün başladı korkmaya başladım bebeğime bişey olmasından korkuyorum Allah korusun🙏🏻
Ceysem4545 Edibeee bütün her yerde araştırdım genelde hep sabahları oluyo yazıyo benim iki gündür gece oluyor bide çok zorlanıyorum çıkarırken Allah tan yarın kontrolüm var teşekkür ederim canm🙏🏻
Suleyigit Ceysem4545 aç kalma yanında cubuk krAker olsun gecede olsa ye ondan tuzlu ya bastırir o mideni hiç yasamadim bulantı kusma bir an önce gecer inşallah 😢
Edibeee Ceysem4545 benım her zamn oluyordu yemek yemedıgınız ıcın sarı safra gelıo doktorunuza derseniz ılacıda soyler seniz sıze yazar sızı bıraz rahatlatır. Geciyor bunlar bebegı kucagına alınca unutucaksın benım o kadar zor zamanlarım oldu kı serumla yaşadım ben unuttum ıkıncıyı yaptım dogurmak uzereyım sende oyle olursun 🥰
Giz4110 Ceysem4545 kuru ekmek bile olsa at ağzına canım tuzlu iyi gelir mide boş olduğundan safra kusuyosun
Gunesinponcikannesi Ceysem4545 safra kusuyorsun sen böyle yazınca aklıma kustuğum günler geldi günde 5-6 kere sarı su kusuyordum bende Allah yardımcın olsun
Ceysem4545 Edibeee Rabbim hepimizin evlatlarını korusun benim ki normal yolla olmadı tüp bebek o yüzden en ufak bişeyde yüreğim kalkıyor😔
gamzecansel Ceysem4545 miden boş olduğu için sarı safra kusuyorsun korkma gayet normal, gece sabah olması da normal. ayrıca aşırı safra oldu mu o zaman da yeşil kusuyorsun yine korkma 😄 o zamanlardan geçtik, halâ da ilaç içmesem geçerim. korkma yani normal
Edibeee Ceysem4545 amin ıns guzel olur oyle dusunme. Kusmaknhamılelıgının yolundanoldugunu gosterır derler boyle dusun
berra227 Ceysem4545 canim bende akşamları sarı su kstuğumu bilirim. Mide bos iken o şekilde oluyor. Geçicek inşaAllah.
Oktuayela Ceysem4545 canım bende öyleydim hatta bazen zorlanım kan bile geliyordu . Korkuyordjm da ama genelde aç karnına kusunca normal