Yasemin00 Deletedmom137 Valla aft ların bi zararı olmaz heralde bende uçuk çok oldugundan şimdiye kadar hiç.bi.zararını görmedim canım ama benim bünyemle alakalı sanırım sürekle çıkmasının
Yasemin00 Deletedmom137 Aynen saglıkla bir de kucaklarımı a alsak yavrularımızı valla karantina yüzünden insanların psikolojisi allak bullak oldu .
Ebruyildiz Deletedmom137 bi sure dr ciktim hic biru kesin çözümünü bulamadı ben de kendi haline biraktim bir ayda iki uc kere ciktigi bile oluyo yillardan beri cekiyorum
Arzucan Deletedmom137 praldin diye fırçalı ilaç var ağız yaraları için ondan kullanıyorum ben valla mecburen başka bişey gecirmiyo yaraları🙁
Yasemin00 Arzucan Arzu sendedemi oluyor kız hiç demedin valla bu bacuna ben ne çekiyorum abaln bıktı artık benim agız yaralarımdan ve uçuklarımdan hep ona soryom diye 🤣
Yasemin00 Deletedmom137 umuttepe arstımaya gidiyordum Aydın çorakçıya ama virüs nedeniyle şimdi başka Dr araştırıyordum ki canım arkadaşım burdaki arzu,cumun Dr una gidicem sanırım onu tavsiyelerini alarak başlıycam Ertan izgiçe e bakalım
Giz4110 Deletedmom137 canımm karadut özünü bul ama şekersiz organik olanı aynı dert bende de vardı vitaminle alakalı bi eksiklikten oluyo , hem bebişe sana kan yapar hem de yara falan bırakmaz ben bi küçük su bardağı içiyorum hergün ekşi hoşuma da gidiyo 🥰
Deletedmom137 Giz4110 evde var canım ama şekerli oda ay öyle zamandayızki her yer kapalı nerden ne bulacağımı şaşırdım artık
Giz4110 Deletedmom137 trendyolda iyi yorumları olan bikaç organik mağaza var canım şişe üstünde şekersiz yazacak bulursun ya, evdekini de tüket o bile iyi gelir 🥰