Haticeplt Hanımlar ben 26 haftalık hamileyim ve bebeğimi hala o kadar fazla hissetmiyorum normalmi ilk gebeliğim
ArasveAnnesii Haticeplt 19.haftama doğru ufak ufak kıpırtılar şeklinde çok nadir hissediyordum. Şimdi 27 haftalığız baya bariz hissediyorum dışarıdan da belli oluyor zaten hareketleri. Uyuduğunu uyandığını anlıyorum. Dışarıdaki seslere tepki verdiği oluyor artık. Benimde ilk gebeliğim
Rabia-gedik Ben 4. Ün içinde beşe doğru hissetmeye başlamıştım sanırım şu an 7. Aya girdim iki aydır hissedebiliyorum yani Altıncı aya kadar düzenli kuvvetli hissetmemek normal ilk gebeliklerde diyorlar karın yapınla frlan alakalı sanırım doktoruna söyledinmi hiç bu durumu
Rabia-gedik Ben 4. Ün içinde beşe doğru hissetmeye başlamıştım sanırım şu an 7. Aya girdim iki aydır hissedebiliyorum yani Altıncı aya kadar düzenli kuvvetli hissetmemek normal ilk gebeliklerde diyorlar karın yapınla frlan alakalı sanırım doktoruna söyledinmi hiç bu durumu
Haticeplt Rabia-gedik bazen seğrilme tarzında hissediyorum tekme olarak toplasan 3 kere 4 kere hissetmişimdir bide bebeğim ters duruyormuş bununla Bi alakası varımdır ki
Sermhiante Benim de ilk gebeliğim 18 de hissetmeye başladım suan 20 ama göbek deliğimin daha altında hissediyorum normal mi yeri neresi olmalı
Sibelsercan Sermhiante bende 19.haftamda hissettim. 22 haftalık oldum su anda. Dediğiniz gibi bende göbek deliğimin Altında hissettim yeni yeni farklı yerlerde hissetmeye başladım. Ama daha önce okumuştum nerde hissettigimizin çok bir önemi yokmuş 🤩 Sermhiante
Sermhiante Sibelsercan bi konuşmada okudum bebek alttaymış falan diye de sıkıntılı Bi durum mu acaba dedim
Merveyunus31 17 haftalıkken başladım hissetmeye karın yapısıyla bebegin duruşuyla falan alakalı kuzum takilma o kadar
Merveyenianne Şuan 16. Haftadayım üç gündür falan tatlı bşyler yediğimde yada doydugumda karın deliginin az altında çimdikleme nasıl diyeyim ani sızlama gibi hissediyorum, bence bu kesinlikle bebek,☺️