mrs Eylulikraninannesi canım sen arayıp direk randevu alabilirsin aradıgında uygun gün ve saat bilgisi veriyorlar direk zaten cahilce olur mu hiç canım bilgi alıyosun direk bilmediğin biyere gelmektense sorup bilgi alıp gitmen daha iyi şuan zaten bu durumdan dolayı hepimiz tedirginiz ama ben hastaneye gidince rahatladım çok iyi tedbir almış durumdalar
Eylulikraninannesi mrs şuan bu dediğin benide rahatlattı inan. Yarın konusucam inşallah hallederim ♥️ hakkını helal et
misbebek Akurt ben de özel muayene haneye gidiyorum pembe mavide yapicam inşallah size doğum ne kadar dediler
ilayecemom Eylulikraninannesi konuyla alakasız ama bende inegöllüyüm ya burda inegöllü birini görünce heyecanlandım 😂 diyarbakırda yaşadığım için sanırım 😏
Eylulikraninannesi ilayecemom AA hemen içim ısındı ama sana 😂♥️ hemşeri işte benim abim Erzincan’da okumuştu bazen 16 plaka kamyonlar götürmüş tırlar ona bile çok mutlu olurmuş hasretlik memleket sevgisi bam başka ♥️
ilayecemom Eylulikraninannesi öyle valla ya 3 yıldır inegöl dışındayım hep asker eşiyim bu gidişle donemeyecegimde 😂 yılda bir kaç defa gelebiliyoruz yetmiyor tabi aile orda olunca ama napalim 😇💙
Eylulikraninannesi ilayecemom İnstagram in varsa takipleselim ☺️ tanımak isterim seni çok nasip belki denk geliriz
Eylulikraninannesi mrs Aman iyi olalimda gerisi önemli değil yarın ilk isim görüşmek olucak inşallah 🥰
Eylulikraninannesi ilayecemom kuzum sen yazarsinda ben görmem herşeyi anladım özeli anlamadım surda😂 @rabiasalihefe benim hesabım
misbebek Akurt 4000 benim de bu olaylardan sonra pembe mavi çok tercih edilir olmuş kapasitesinin 3 kattı çalışıyolarmis
Akurt Eylulikraninannesi evet canim ayri muaynanesi var her istedigimde arayabiliyorum zaten muayenanesi pembe maviye yurume mesafesi doguma 36 haftaligım 15 gunde muayene kontrol olarak gidiyorum her konuda çok rahatca konusabiliyorum ve beni çok rahatlatiyo. Arayip bilgi alabilirsin
Fulyasare Hmm dogum evı dıye gecer genelde ama bursa dogjm evi dıye yazın bakalım belkı cıkar bısey. Mesela abkarada zubeyde hanım dogum evı var