Gamzeeatalay Boğazlarım indi kuru öksürek var ilaç kullanmadan nasıl geçer yaşayanlar yardımcı olabilir mi ? 18haftalık hamileyim
sukranaslier Gamzeeatalay soğanı 4 de böl başucuna koy karanfilde sok arasına o seni baya rahatlatır rezene içsbilirsin o da rahatlatır
Anrebasum Gamzeeatalay tereyagi ve pekmez birebir canim. Pekmezde tereyagini az sulandir ısıt mis gbi yapıyor bogazlari
Sevdaugur Gamzeeatalay siyah turpun üstünü oyup içine bal koyuyorsun altına da biraz kesin atıyorsun bardağa yerleştiriyorsun bütün bal alttan akıp bardağa gidiyor onu içicen öksürüğe birebir kışın ben de de olmuştum yaptığım gibi geçti
2020annesi Gamzeeatalay balli limonlu ihlamur iyi gelebilir belki benimde hafif oksurugum var biraz yumusatti gibi
bburcu Bal limon ılık su kullanmak isterseniz de biraz zencefil. Benim 2 hafta sürdü çok zorlanmıştım. Bir de ılık süt
Nino Gamzeeatalay kesinlikle soğan yap cnm arkadaş anlatmış soğanı 4 e böl başucuna koy sbaah kadar oda kebap salonu gbi koksada çok iyi gelir ilk gece geçmezse devam et biz hep öyle atlatıyoruz