Tazeanneg Kızlar hadi sohbet edelim bebeğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? Ve her gün mutlaka hareket eder mi? Benım ilk gebeliğim 17. Haftam dün çok hareket hissettim ama bugün etmiyor vallahi panik atak hastası olacam böyle😂
hunilimom Tazeanneg 24.haftaya kadar düzenli hareketlerini hissedeceksin iki gün oynar iki gün oynamaz 😂 bu bebeler çok deli benim kızım çok sakin bi bebekti ilk 17 de pıt pıt hissettim 19 da net hissettim 28 e kadar üç dört günde bir hissettim sonrası düzenliydi ve sertti
inancin_annesi Tazeanneg ilk 18e gırınce hisssettim sonra ara ara olmaya basladı birgunu birgunune tutmuyordu :) suan 22 olduk 20 den sonra daha cok hissetmeye basladım hergun mutlaka hıssedılıyor
Tazeanneg hunilimom ay vallahi insanı tedirgin ediyorlar bir oynuyor bir oynamıyor korkutuyor beni ❤️😂😂😂
hunilimom Pamuk123 evet sadece acıktığında veya uykusu gelince ağlıyor oda bağıra çağıra değil miz miz bi ağlama
Pamuk123 hunilimom ay maşallahhhh 🧿 benim oğlum hareketliydi çok sakin bi bebek değil ama kızıma hamielyim şimdi çok sakin bi çocuk ikinci gebeliğime rağmen hareketlerini 21 den sonra anca hissetmeye başladım umarım doğuncada sakin olur aralarında 15 olacak sadece en azında bakabilirim ikisine🤷♀️
hunilimom Pamuk123 insallah sakin olur bizim tek sıkıntımız uykuydu surekli emerek uyumak istiyor her uyandığında emmek istiyor suan tek çocuk diye sıkıntı etmiyorum