Hsrt42 37 haftalık olduk ve bebegim dogum kanalına girmiş her an dogabilir dedi doktor ama ben hazır degilim cok korkuyorum 🙁
NeslihanPiaAbac Hsrt42 sanırım hiç hazır olmuyor insan ben başından beri korku içindeyim basıl olacak diye ama o an gelince insana cesaret geliyor diyorlar sizinde az kalmış kucağınıza alacağınız anı düşünüp rahatlamaya çalışın inşallah kolay bir doğum olur🌷
gozdetrkz Hsrt42 bizde 36+4 olduk 32 den beri baş aşağı pozisyonda ve çok hareketli arada benimde aklıma geldikçe tırsıyorum
Hsrt42 NeslihanPiaAbac İnsallah bugün gittim her an sancın olabilir çünkü çocuk Doğuma hazırlanmış Doğum kanalına girmiş dedi ben orda sok oldum beklemiyordum gününü doldurmasını bekler sanıyordum hiç hazır degilim
NeslihanPiaAbac Hsrt42 günü geçipte doğuramamakta var doğum kanalına girmesi çok iyi bence bunları düşünün kolayca gelecek o hazır gelmeye annesiii🙂
MasalSara Kanala girmesi çok güzel suyum geldi suni sancıyla 8 cm açılmam oldu normal dgum yapacaktım ama kızm kanala girmedi hareketleri yavaşladı apar topar sezeryan oldum