Tugba33 7+4 haftalık gebeyim doktor 1 hafta geriden geliyor dedi geç döllenme olabilir diye takılmadım pazartesi kalp atışını dinleycgim inşallah ama bu gün goguslerimde bi anormallik var diğer günlere göre daha ağrısız ve sertlik yok korkuyorum
1987gokce Tugba33 canım daha çok yeni hamilesin..stresten uzak durmalisin. Bende 5..haftada öğrendim hamile olduğumu aşırı derecede kusmam vardı 7. Haftada kalp atışını duyduk. Bazen geç döllenme olabiliyor 10. Haftada kalp atışı duyan bile var. Sen dua et Rabbine Sığın. Hayırlısıysa eğer yiyecek ekmeği varsa bu dünyada merak etme doğar büyür 😊
EsraAkdemirKarakaya Tugba33 canım benimde öyleydi bir hafta geriden geliyo geç döllenme olmuş normaldir stres yapma
Meltem123 Benim 6.haftada kalp atışı zayıf 1 hafta geriden geliyor dendi şuan 8.haftadayız normal düzeyde inan birçok bebek için 1 hafta geri filan diyorlar ultrason görüntüleri değişiyor bunu takma kafana kanaman olmadığı sürece rahat ol 😍
Tugba33 Kızlar çok sağolun sanırım evham yapıyorum göğüslerim sis ve sert🙈 pazartesi kalp atışını duymaya gidicem dua edin 😍😍