minikbademm Maden suyuna limon ve tuz döküp içiyorum şişkinlik için bi zararı olurmu bebeğe.4 haftalık hamileyim
Tatlisannedilekk minikbademm ben hergün ya sade maden suyu içiyorum yada senin gibi çörçil yapıp içiyorum cnm midemi rahatlatıyo
mmylmz hilal_yener adınızı hande yener olarak okudum dıyorum burda ne işi var🙈🙈😂😂😂😂😂😂😂 ayyy ölücem korona bızı ne hale soktu
dfnomr minikbademm bir sorun olmaz ozellikle son aylarda doktorlar oneriyor bebek gazli olmasin diye gunde bir tane icin diyorlar sifa olsun insallah
SevdaTrkl minikbademm Olmaz ben 35+2 yim her gün 1 bardak içiyorum hala hiç bir şey olmadı ☺️ hatta dişlere iyi geliyormuş
Pnr95 minikbademm bende cok yapiyordum canm kizimda canm istiyordu surekli aksine rahatliyrdum birde limon ve tuzlayip harika oluyor
Meryyys minikbademm limon ve tuz hiç duymamıştım tadını değiştiriyor mu merak ettim daha mı güzel oluyor 😂 ben de sadeyi zorlayarak içiyorum 😬
Adaaaa minikbademm bende 18 haftalıgım bende içiyordum güzel oluyor 😍 zararı yok diye biliyorym aksine yararlı😂 olsada içsek ımmm 😍