Kubraahlas Nisan 18de sezeryan ile dogum yapicam ama cok kararsizim epiduralmi yoksa genel mi? Hangisinda sut daha hizli geliyor? Hangisinde iyilesme sureci daha hizli? Daha once ameliyat oldum narkozu atmakta zorlanmadim acaba bedenim ayni tepkiyi bundada verir mi?
Lavinim21 Kubraahlas canım 3 gün önce bebeğime kavuştum sezeryan ile Doğumdan çıktıktan 3 saat sonra ayağa kalktım ertesi gün evime gelip bütün işlerimi görmeye başladım ve ilk çocuğum çabuk iyileştim ALLAHın izniyle beni görmeye gelenler şaşkınlık içinde biz seni yatak döşek bekliyoruz diyorlar ama ben fıldır fıldır dolaşıp hizmet ediyorum hamd olsun inşALLAH sende böyle olursun tabi her bünye aynı olmuyor ☺🙏🏻
Kubraahlas Lavinim21 Masallah sizlere insallah bende oyle olurum peki hangi yontemle sezeryan oldunuz?
Lavinim21 Kubraahlas genel anestezi oldum canım kendi isteğimle cesaretsizdim normal Doğuma ve epidural Doğuma 😞
Kubraahlas [bilinmeyen] insllah kalkarsiniz, bende hep dua ediyorum biraz zorlanirim ben tansiyon problemim oluyo genelde,
Obiranne [bilinmeyen] normali neden önermediler nerelere gittiniz benimde 8 yıl var heö catı darlığı hemde bebek kilosunsebebiyle sezeryan olmustum sezeryanda bile zor aldım demişti dr 🤣aslında normal istiyorum ama nasip arastırıyorum suan
Kubraahlas Lavinim21 sanirim bende genel aneztesi olucam cesaret degil ama bel ve bas agri yasamamak icin...