Adetiniz geçince yapın :) inşallah gebesinizdir 🥰

Sizi çok iyi anlıyorum yapsanız bi dert yapmasanız insanın içi içini yiyor:) ama bence adetinizin gecikmesini bekleyin☺️🙏🏻

Tgbanne 1 gun dahi geçse çıkıyor canım biiraz daha sabret en azından bir gün geçsin umarım gönlünce olur🤗

Ben erken gebelik testlerinden almıştım canm adetten 5 gün önce göstermişti

5463 maşallah , darısı bna olsun canım

Bende adetten 3 gün önce öğrendim canim 2 tane erken gebelik testi yaptım silik çıktı kaset test yaptım yine silik çıktı bence yap elinde test varsa

Tgbanne bence birini bgn yap ola kiii çıkmazsa kalan iki testi iki gün snr olacak şekilde tekrarlarsın canım inşallah vardır

sinber yumurtlamamın 12.günü be adetime 2 gün vardı , adet günü yapayım diyorum

Wonderanne ya dikkatimi ne cekti biliyor musun , 14 martta adet oldum , adet döngüm 28 günde bir , yani bugünde 29.günüm , bn de adet tarihim 12 nisan zannediyodum , 28 günde 1 oluyom ya , 14 nisandan 2 gün cık 12 nisan demiştim ama bu ay 31 cekiyor bunu unuttum tabi , acıklayabildim mi