Suzan-Arkn Haftamdayım ve bugün öğle saatelerinden beri çok kötü kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum, asla oturamıyorum, yan yatıyorum sürekli ve hareket ettiğim anda tekrar ağrımaya başlıyor, ağrı kesici aldım ve sıcak kompress yapıyorum ama hiç faydası yok. Ağrıyı geçirmek için ne yapabilirim? Bilgisi olan var mı?
Eva41 Suzan-Arkn benimde 22 haftada olmuştu aynısı ben geceleri uyurken bacağımın arasına yastık koyarak uyudum kaç gün ve sıcak suyun altına girip kuyruğuma doğru tutuyordum öyle iyi oluyordu öyle öyle geçti daha da olmadı inşAllah sizinde geçer
Emren Suzan-Arkn aynı durum bendede var 18.haftamdayım henüz gaz olabilir diye düşünüyorum ama bende fıtık var doktorum fıtık tetikler sırt ağrısı bel bacak ağrısı yapar demişti ki kuytuk sokumuda buna dahil ama genelde gaz yapıyor
Minik-mucizem123 Suzan-Arkn 32 haftadayım bendede iki gündür başladı ve cıldırmak üzereyim artık. Normal mi acaba bu ağrı
NurseB Suzan-Arkn sakral masaj önermişti gebe okulunda ebe ama nasıl olduğunu gösteremedi gebe okulu ertelendi. İnternette var mıdır bilmem
YelizDurmus Haftadayım şuanda yaşıyorum 5 gündür geçmiyor bu ağrı duş alınca daha kötü oluyorum hamile yogası yapıyorum biraz rahatlatıyor o kadar
Minnakm Suzan-Arkn belki kuyruk sokumu iltihabidir sisme varmi agrinin oldugu yerde, bende yasadim aynisini iltihapti malesef illet bi agri
YelizDurmus Suzan-Arkn Dayanamıyorum ki yerleri yumrukluyorum ama oğlum için mecbur annem derdi annelik her zaman zor diye ağrım var alıştım o şekilde hareket ediyorum
Minik-mucizem123 Suzan-Arkn ne zormuş ya 20 Li haftalarda da ağrırdı ona da ağrıyor derdim ama hafta arttıkça resmen ağrı canını alıyor insanın 😞😞
Minnakm Suzan-Arkn bir haftaya falan iltihap toplandi sisti sonra doktora temizllettim canim seninki oyle degildir insallah gecer
Gunsss Ben 4 sene önce düştüm ve kuyruk sokumu kemiğim kırıldı. Şuan 14 haftalık hamileyim sandalyeye oturup kalkerken bile ağrım başladı ☹️☹️
Suzan-Arkn YelizDurmus gerçeten çok zor, bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim, her hafta başka bir yerim ağrıyor🤦🏼♀️
Seliiinseliin Bende de uzun süreli ayakta kalınca cok aşırı ağrı oluyor temizlik yaptıktan sonra her defasında 2 gün cekiyorum malesef